2777
2789
عنوان

هرچه بادا باد

224 بازدید | 4 پست

میدونم شاید اشتباه کنم ولی خسته شدم ازین خانواده خیلی محدود کن هستن به یه رژ ساده قرمز هم گیر میدن من گواهینامه گرفتم ب دلم موند یه بار ماشین بدن دستم منو محدود کردن میگن هیچ وقت ماشین نمیدیم فلان جا نرو اونجا برو چرا مانتوت فلانه چرا بهمانه خونه این دوست نرو برادر داره با اون نرو فلانه  

منم هر پسری اومد خاستگاریم و همین بفهمم محدودم نخاهد کرد و بدکش نبود ازدواج میکنم میرم دیگهم نمیزارم برام محدودیت بچینن ازشونم دور میشم سال و ماهم نمیام سراغشون خسته شدم خستم کردن یه ماشین دادن دستم چیه ک من باید حسرتشو داشته باشم؟ میگن تصادف میکنی انگار خود بابام تصادف نکرده 

منم ازدواج میکنم هرچی شد شد انقدم ازشون دور میشم ک ارزو دیدنمو داشته باشن😏 کاری ک خاهرم کرد بخاطر همین محدودیتاشون

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوریه وضعم تقریبا ولی ازدواج هم از چاله به چاه افتادنه ، دارم درس میخونم بلکه مستقل تر بشم

بخدا خسته شدم منم دو جا دارم میرم سرکار ولی بازم سخته 

ببین دوروز با دوستم رفتم بیرون حالا برگشتم از تو حلقم در اوردن یه جوری ک بیا و ببین خودشون بلد نیستن رفته و تفریح برای من درست کنن وقتیم میرم تفریح انگار جونشون میخاد بالا بیاد 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
باشه ازدواج کن

راحت میشم از دستشون