2821
2789
عنوان

کنکور

72 بازدید | 10 پست

من بیست سالمه دانشجو مدیریتم 

اصلا رشتمو دوست ندارم یه ماهه شروع کردم واسه کنکور به خوندن روز های یک شنبه و دوشنبه چون دانشگاه میرم ۷ساعت درس میخونم و بقیه روز ها کلا بیکارم و دانشگاه نمیرم روزی ۱۲ساعت میخونم

من یه روز هایی کلا ناامید میشم و احساس میکنم خوندن واسه کنکور بی تاثیره🥺🥺کسی تو وضعیت من بوده ؟؟؟؟؟کسیو میشناسید؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببخشید منطورم اینه که چه رشته ای برای کنکور میخونی؟انسانی؟ریاضی،تجربی

تجربی عزیزم 

الان هم احساس میکنم هوشم نسبت به دوسال قبل (موقع کنکور)بهتر شده و الان روش درس خوندن رو یاد گرفتم

من تجربه ای ندارم. ولی فک کنم انصراف بدی بهتره و تایمت رو سر درس بذاری.هی بری دانشگاه چیزی نمیشه ک.. ...

مشکلم دانشگاه نیست چون راحت میتونم درس بخونم وتایم کم نمیارم واسه کنکور فقط گاهی اوقات ناامید میشم 🤕

تجربی عزیزم  الان هم احساس میکنم هوشم نسبت به دوسال قبل (موقع کنکور)بهتر شده و الان روش درس خو ...

خودم 17سالمه🙂تجربه خاصی ندارم😊انسانی هستم الان کلاس یازدهمم برای زیر1000میخونم😅گاهی انگیزم از دست میره و‌نا امید میشم ولی خب مهم نیس😅برو دنبال علاقت مطمینم به اون چیزی که میخوای میرسی💙

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز