2777
2789
عنوان

دخالت

115 بازدید | 12 پست

سلام شبتون بخیر

بچه ها من یه مشکلی داشتم خواستم باهاتون مشورت کنم

من یه مشکلی با همسرم دارم اونم اینه که شوهرم هر اتفاقی میفته میره به خانوادش میگه 

منم سر همین موضوع چندین بار با شوهرم بحث ودعوا داشتم

منم عصبی میشدم شوهرم باز میرفت به خانوادش میگفت تا دیشب دوباره باهم دعوا گرفتیم منم اومدم خونه پدرم 

میخوام ببینم چیکار کنم که شوهرم این رفتارشو کنار بذاره؟

یه مشکل دیگمم وابستگی به خانوادست،شوهرم خیلی وابسته به مادر وخواهرشه تاجایی که من بهشون حسادت میکنم:( 

تروخدابهم بگین چه کنم؟ اگر اومد دنبالم تعهد بگیرم ازش؟!! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پوووف خییلی بده   واقعا دیگه خسته شدم از این اخلاق مسخرش

خیلیییی هم بده مخصوصه که اخلاق من اینطوره که دوست ندارم کسی حتی یه چیز کوچیک آب من و زندگیم خبر دار بشه و شوهر احمقم همه چیو به همه میگه

کلمه دخالت به نظرم ظالمانه است به خاطر این که وقتی  عروس خانم شدید با دخالت همین مادر شوهر بوده که شما را برای فرزندشان شان انتخاب کرده اند و هیچ مادر شوهری بدخواه خانواده فرزندش نیست

خیلیییی هم بده مخصوصه که اخلاق من اینطوره که دوست ندارم کسی حتی یه چیز کوچیک آب من و زندگیم خبر دار ...

منم دقیقا اینجوریم اصلا خبرای زندگیمو به کسی نمیگم ولی شوهرم هرچی میشه میره میگه به خواهر مادرش 

اونام نسبت به من بدبین شدن😒

کلمه دخالت به نظرم ظالمانه است به خاطر این که وقتی  عروس خانم شدید با دخالت همین مادر شوهر بوده ...

منم با مادرشوهرم مشکلی ندارم بیشتر مشکلاتم با خواهرشوهرامه 

بعدشم اینکه بیشتر از شوهرم ناراحتم که دهن لقه 

واقعا چیکار کنیم؟ خیلی زجر اوره 

نمیدونم 

دوس دارم یکی بهم یه راه حلی بده 

حتی مشاوره هم رفتیم مشاور به شوهرم گفت نباید راز زندگیتو به دیگران بگی ولی بازم تومخ شوهرم نمیره که نمیره 

من الان قهر کردم اومدم خونه پدرم میگم اگر اومد دنبالم ازش تعهد بگیرم ولی نمیدونم میشه یا نه🙁

نمیدونم  دوس دارم یکی بهم یه راه حلی بده  حتی مشاوره هم رفتیم مشاور به شوهرم گفت نباید ر ...

میدونی اینا درست بشو نیستن هیچی تاثیر نداره روشون بنظرم قبول کنیم زجر کمتری هم میکشیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز