2821
2789
عنوان

ناباروری

132 بازدید | 15 پست

من ۵ ساله که ازدواج کردم.

تقریبا یک سال بعد ازدواجم باردار شدم ولی حاملگی مولار داشتم و ساکشن کورتاژ کردم.ازم نمونه برداری کردن ولی تا الان که چند ساله از روش گذشته فعلا دستم نرسیده از بس بی مسئولیت بودن 

یک سال بعد از کورتاژ پیشگیری کردم و بعد دوباره باردار شدم که همه چی اوکی بود و آزمایش قبل بارداری و... انجام دادم بعد باردار شدم ولی این بار هم هفته ی ۵ ام لکه بینی داشتم و بعد سقط شد.رفتم پیش یه دکتری که تعریفشو خیلی شنیده بودم و بازم چکاب و کلی آزمایش گفتن مشکلی ندارم.

بعد از چند ماه اصرار بالاخره شوهرمو راضی کردم بره چکاب که اونجام همه چی اوکی بود فقط گفتن مورفولوژی اسپرمش ۳۱ درصد نرمال و ۶۹درصد غیر طبیعیه  مشکل از اونجاست

۳ ماه دارو خورد همسرم ولی اصلا نتیجه مورفولوژی تکون نخورده و همونه که سه ماه قبل بود.

چند روزه دارم از گوگل مطالعه میکنم نوشتن این درصد (۳۱درصد نرمال مشکلی نداره و میشه باردار شد آخه دکتر همسرم گفت چون موفولوژی عوض نشدا تنها راه ivf.

حالا من موندم چطوری میشه طبق مقاله هایی که من خوندم ن من ن شوهرم بدون مشکل باشیم ولی بچه سقط بشه. من و همسرم فامیل هم نیستیم .

مورفو همسرت مشکلی نداره ، تا چهار درصد نرمال باشه کافی هست اینو دکترم گفت و یک نفر هم اینجا از روی کتاب پزشکیش برام عکس فرستاد که خیالم راحت بشه ، خدا خیرش بده

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

عزیزم برای اینکه بگیره باید همه چی خیلی خوب باشه دقیقا مشکل سقط همسرت بوده و ۳۱ درصد اصلا خوب نیست ممکنه قابلیت باروری داشته باشه اما درصدش خوب نیست سه ماه برای درمان همسرت کمه مدت بیشتری باید دارو بخوره و پیش اورولوژیست برید که معاینه بشه و داروهای قوی تری بخوره ایشالله خوب میشه

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای اینکه بگیره باید همه چی خیلی خوب باشه دقیقا مشکل سقط همسرت بوده و ۳۱ درصد اصلا خوب نیست م ...

الان شما میگین مشکل داره ولی خانمی که بالاتر پیام دادن گفتن مشکلی ندارع  بالاخره من تفهمیدم مشکل هست یا ن 🥺

الان شما میگین مشکل داره ولی خانمی که بالاتر پیام دادن گفتن مشکلی ندارع  بالاخره من تفهمیدم مشک ...

ببین به گوگل کاری نداشته باش اون حداقل رنج نرمال رو میزنه ولی دلیل نمیشه که بهترین باشه اگر اقدام میکردی باردار میشدی و بچه سالم به دنیا میومد میگفتیم‌ خب پس نرماله ولی وقتی دوتا سقط داری یعنی یه جایی مشکل داره دیگه این تجربه ۴ سال ناباروری خودم بوده که دکترا گفتن

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
ببین به گوگل کاری نداشته باش اون حداقل رنج نرمال رو میزنه ولی دلیل نمیشه که بهترین باشه اگر اقدام می ...

همین داروها رو هم ارولوژیست داد ولی اصلا یک درصد هم درست نشده همسرم ووقتی پرسیدم داروی دیگه بخوره گفت احتمالا ivfباید انجام بدم 

همین داروها رو هم ارولوژیست داد ولی اصلا یک درصد هم درست نشده همسرم ووقتی پرسیدم داروی دیگه بخوره گف ...

اسم داروهاش چیه؟پروفرتیل و فرتیل آید خیلی خوبه اگر نخوره بخوره حتما قیمتشون بالای ۴تومنه ولی واسه همسر من که خیلی تاثیر داشت

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

[QUOTE=254435326]اسم داروهاش چیه؟پروفرتیل و فرتیل آید خیلی خوبه اگر نخوره بخوره حتما قیمتشون بالای ۴تومنه ولی واسه 

برای ماه اول dey.vit 

Seen plus

L_carnitin 1000

دوماه هم فرتیل اید

توکل به خدا یه ۶ ماه دیگه هم صبر کن و خیلی خودتونو تقویت کنید بهترین قرص هارو هم بخوره همسرت اگر نشد بعدش برو سراغ ivf خیلی عجله نکن من همسرم حدود یک سال طول کشید تا کامل نرمال شد و من تازه دو روزه انتقال جنین دادم

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
جسارت نباشه هزینه ivfچقدر شد؟ 

سلامت باشی عزیزم ایشالله هردومون مادر میشیم

هزینه واسه هرکس متغیره ولی خب حدود 40 تومن

من بعد پانکچر پلیپ هم داشتم و علاوه بر این هزینه ۱۳ تومن هزینه عمل پلیپ شد

اما اگر این هزینه براتون زیاده بیمارستان های ناباروری دولتی هم خیلی قیمتشون خوبه و ۸۵ درصدشو دولت میده اگر خدایی نکرده من مثبت نشدم دیگه میرم بیمارستان مهدیه تهران

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
سلامت باشی عزیزم ایشالله هردومون مادر میشیم هزینه واسه هرکس متغیره ولی خب حدود 40 تومن من بعد پانک ...

ان شاالله که نتیجه بگیری عزیزم . بله ان شاالله هر دومون مادر بشیم 🥺❤️