اولا که یه سبزی خشک هست مارک تیار نال نیشابوره اکثرا اونو استفاده میکنم بعد سبزیشو کااامل سرخ میکنم باشعله ی خیلی کم تا تیره بشه ولی نسوزه روغنشم یه کم زیاد میریزم
گوشت و لوبیامو جدا تو زودپز میپزم بانمک و فلفل و زردچوبه وقتیپخت سبزیمو بهش اضافه میکنم من دوتا قاشق چایخوری ربم میزنم با شعله ی کمممم میزارم قشنگ غلیظ و جا افتاده بشه روغن سیاه روش جمع شه بعد ۵.۶ تا قاشق از روغنش بر میدارم وقتی که داخل دیس میکشم میریزم روش که قیافش هوس انگیز تر بشه
با مرغم میپزم اونم عالیه
کلا یه عالمه عکس از قورمه سبزیام دارم🤣