2777
2789
عنوان

عکس بازی غذا

168 بازدید | 19 پست

بیاین عکس غذا بزارین من خودم هیچی ندارم😆😆😆

ولی شما هر چی تو گوشتون دارین بزارین و دستور غذاهایی که خوب درست میکنین

یک عدد آدم گشنه تنبل😎😎😎😎😎😎

من خودم چند مدت قرمه سبزی خوب میشه اول اینکه پیاز و زنده میکنم بعد که با گشت تفت داده سبزی قرمه رو می ریزم و خوب در حد پنج دقیقه باشعله کم تفت میدیم و پودر دارچین بهش میزنم با دو تا لیمو عمانی رو از همون اول میندازم یعنی عاااااااااالی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم چند مدت قرمه سبزی خوب میشه اول اینکه پیاز و زنده میکنم بعد که با گشت تفت داده سبزی قرمه رو م ...

منم قورمه سبزیام عاالی میشه😁 شوهرم امکان نداره بگم چی بپزم نگه قورمه

😆😆😆
پیتزای چطور درستش کروی

اره خمیرشو که میتونی یه چونه خمیر سنگک از نونوایی بگیری ۱۰ دقیقه با روغن یا کره ورزش بدی باز نیم ساعت پهنش‌کنی کف ظرف بعد مواد و که مرغ و قارچ و فلفل دلمه از هر ۳ رنگ‌و گوجه نگینی با رب تفت دادمو میریزم و روشم یه عالمه پنیر‌پیتزا 

😆😆😆
وااااای چه اشتها بر انگیزع

فدات عزیزم 

من کلا هر کی بیاد خونم بخوام بهش حال بدم قورمه سبزی میپزم براش😁

خواهرشوهر کوچیکم خجالت میکشه به خودم بگه به مادرشوهرم میگه بگو برام بپزه 

😆😆😆
خوب چطور درست میکنی بگو ما هم یاد بگیریم کلک😉😉😉

اولا که یه سبزی خشک هست مارک تیار نال نیشابوره اکثرا اونو استفاده میکنم بعد سبزیشو کااامل سرخ میکنم باشعله ی خیلی کم تا تیره بشه ولی نسوزه روغنشم یه کم زیاد میریزم‌

گوشت و لوبیامو جدا تو زودپز میپزم با‌نمک و فلفل و زردچوبه وقتی‌پخت سبزیمو بهش اضافه میکنم من دوتا قاشق چایخوری ربم میزنم با شعله ی کمممم میزارم قشنگ غلیظ و جا افتاده بشه روغن سیاه روش جمع شه بعد ۵.۶ تا قاشق از روغنش بر میدارم وقتی که داخل دیس میکشم میریزم روش که قیافش هوس انگیز تر بشه 

با مرغم میپزم اونم عالیه

کلا یه عالمه عکس از قورمه سبزیام دارم🤣

😆😆😆