باز لعنتییییی زیاد شده تو هر خونه دو سه نفرن بیمارن
دقیقا مدارس بازشدزیادشددخترتودوهفته دوبارگرفته خوبشده بود اون هفته باامشب تب کرده سرددردحالت تهوع منم اون هفته قبل ازش گرفتم
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
ما هم کل خانواده امیکرون گرفتیم🥴 به طور متوسط چقدر طول میکشه خوب شیم؟
من یه هفته گلم کشیدخوب شدم ولی هنوسرفه دارم ورم معده گرفتم ازاون روز
من و دخترم هم سرما خوردیم، نمیدونم شایدم کروناست، روز اول ابرییییییزش شدید و سوزش گلو بعدش بدن درد، چن بار الرگاد خوردیم با دمنوش و عسل و دارو، الان بهتریم