2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مهرتو بزار اجرا و درخواست نفقه کن سریع پیدا میشه  مردا اولش هارت و پورت زیاد میکنن نگران نباش

هی خواهر انقد خارت و پورت کرده که نگم برات 

نمیدونم آخرش چی میشه

دربند مهر هم نیست

بعضی از مردها روی رفتن ب خونه پدر ب حالت قهر حساسن شوهر منم از این مدلاست. میدونم اگه رفتم دیگه هیچ ...

خودت نمیتونی برگردی به یه بهانه ای؟

مثلا یه چیزی جا گذاشتی و یه جوری رفتار کن ک موندگار شی همونجا؟😁

خب چه کارهایی انجام دادی  باهاش حرف زدی؟ ازش خاهش کردی؟

خواهش نکردم گوه خوردم خواهش کنم مقصر اون بوده اون خیانت کرد اونوقت من خواهش کنم؟ولی به خاطر بچم فقططط به خاطر بچم باهاش حرف زدم گفتم بیا بریم پیش مشاور بچه اسیب میبینه و فلان ک اونم گفت ن دیگ همه چی تمومه الان خیلیم خوشحالم ک نگفت باشه بریم

من زندگیمو دوس دارم یک درصدم حاضر نیستم طلاق بگیرم ولی شوهرم هیچ

منم یکی دوبار قبل این قهرم بحث طلاق بینمون افتاد وسایل خونمو میدیدم گریه میکردم لباسای شوهرخیانتکارمو میدیدم گریه میکزدم و ... بعد دیگ یه کاری کرد ک همه حسو تو من کشت دیگ الان هیچ حسی ندارم غمگین هستم بغض دارم به خاطر اینکه زندگیم از هم پاشیده شد ولی دلتنگ شوهرم نیستم و نخواهم بود

منم یکی دوبار قبل این قهرم بحث طلاق بینمون افتاد وسایل خونمو میدیدم گریه میکردم لباسای شوهرخیانتکارم ...

من عاشقشم 

خیلی دوسش دارم 

دوس دارم تلاش کنم براش

ولی هیچ ازم برنمیاد