2777
2789
همه خانوادش داییاش عموهاش هرکس حرف زده میگه فققققط طلاق

عزیزم الهی که هر چی به صلاح تونه خدا بهترینارو براتون رقم بزنه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اشتباه کردم  انقد خودمو سرزنش میکنم دیوونه شدم که نمیشه برگردم گذشته

فقط دارم تحمل میکنم دیگه ، تاپیکای منو بخون هر مشکلی که شوهرای بقیه دارن برا من همشو یجا داره یعنی در حد مرگ دارم تحمل میکنم ، دیگه یه ذره سر شدم ، خدا به ادم احساس میکنم صبر میده کلا ابرو احساس هیچی من براش مهم نیست منم دیگه کاری بکارش ندارم ، صبح تا شب تنهام ، سر کارمو میرم غذامو درست میکنم ، دو روز تو هفته میره تفریح با خانوادش نمیبینمش ، واس خودم میرم بیرون دیگه چکار کنم ، فقط سپردمش به خدا همین

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
فقط دارم تحمل میکنم دیگه ، تاپیکای منو بخون هر مشکلی که شوهرای بقیه دارن برا من همشو یجا داره یعنی د ...

کار درستی میکنی سرزندگیتی 

زندگیت رو بچسب کاری ب کارش نداشته باش

درست میشه

فراموش کردن ایشون یعنی دیگه صحبتی در موردش نمیکنن ببخشید میپرسم خیانت ج.نسی بود؟چون این اتفاق برا یک ...

نه اصلا یه همچین چیزی نبود یه مدتی تلفنی صحبت میکردیم و دو سه باری هم همدیگه رو دیده بودیم

کار درستی میکنی سرزندگیتی  زندگیت رو بچسب کاری ب کارش نداشته باش درست میشه

مرسی عزیزم ، امید دارم یه روزی درست بشه ، روزای سختی و میگذرونم ، انشالا خدا هم راه درستی رو برات جلو پات بذاره

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
خب چکار کردی که اومد سراغت

اینقدر ازش کتک خوردم و التماس کردم دلش سوخت شاید...

آخرین باری که سر اون قضیه ازش کتک خوردم کارم به بیمارستان کشید خیلی روزای بدی بود حماقت کردم...

آرزو دارم برم سر زندگیم

انشالا عزیزم میری ، از مشاور کمک بگیر ۱۴۸۰ رایگانه فکر کنم