2777
2789
عنوان

مژه و ابرو

1739 بازدید | 19 پست

سلام 

دوستان از چه محصولی برای مزه و ابرو جواب گرفتین

من مژه های بسیار پری داشتم هر پر و هم بلند خیلی خوشگل 

اما ریخت !بد هم ریخت 

ابروهام و با انواع و اقسام تقویت کننده ها تا حدودی درس کردم 

ولی مژه هام برنمیگیرده بعد پنج سال ب نظرتون برمیگرده؟خوب میشه؟چکار کنم؟سریتا زدم بلند کرد ولی درهم برهم نامنظم و دور چشمم انگار بادمجون کاشته بودن ج

ببین دم مرغ رو روغنش بگیر برا ابرو عالیههههه.من زدم مامانمم زده عالی بوده فوق العاده

ابروهام خوب ب همین راضی ام 

ولی مژه هام خیلی خالی! اصن حالت چشام مث قبل نیس چشام زشت شده انگار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مژه رو من اکستنشن کردم

اکستنشن خودش باعث ریزش میشه !

من اصن اعصابم ب شدت خراب 

من الان ۲۶سالم 

تا بیست و دو سالگی همه چیم عالی بود اما یهو ابروهام ریخت مژه هام ریخت پوستم جوش چرکی زد خراب شد پوستم و درس کردم رفتم سراغ ابرو ابرو رو درس کردم رفتم سراغ مژه از مژه جواب نگرفتم دیذم پوستم لک و سیاه و کدر شده 🌚الان موندم از کجا شروع کنم کدومش و درس کنم اصن

چرا مژه هات ریخت اکستنشن مداوم داشتی؟ سریتا خوبه ولی اره فقط بلند میکنه، محلول ماوالا بگیر اگه &nbs ...

نه عزیزم جوش زدم رواکوتان خوردم بعد رواکوتان ن موهام مث قبل شد ن مژه هام !من واقعا چشای جذابی داشتم اما الان بدون مژه جذابیت نداره 

راستش من همیشه ماوالا میزنم 

انگار بعد ی مدت دیگه جواب نمیده تا دوباره چن ماه نزنی و بزنی 

امتحان کن وقتی چن ماه مداوم بزنی مژه انگار عادت میکنه میشه مث قبل

نه عزیزم جوش زدم رواکوتان خوردم بعد رواکوتان ن موهام مث قبل شد ن مژه هام !من واقعا چشای جذابی داشتم ...

اصلا ریمل نزن وچشمتو آرایش نکن تا حداقل سه ماه،یه سرمه فندق از عطاری بگیر شبا بزن بن مژه هاتو مشکی میکنه و تقویت هم‌میکنه من یه عمره سریتا میزنم چون روزا ریمل میزنم وازشون راضی ام قبلا هم مژه هام ریخت ماوالا مژه ها مو برگردوند الانم کنار سریتا شبا سرمه میزنم صبحش با فوم صورت وبدن نوزاد چشمامو میشورم که سرمه های دور چشمم پاک‌شه ولی بن‌مژه هام‌مشکی‌میمونه وقشنگه

برا مژه فقط روغن چهل مغز عالیه 👌👌👌برا من که جواب داد مژه پایین نداشتم الان خدا رو شکر در اومد

روغنا برای من نتیجه خوبی نمیده یادم ی مدت هر شب کرچک میزدم صبح میدیدم پایین پلکم پر مژه است 

اینقدر ک من روغن زدم زیتون نارگیل کرچک  فندق سیاهدونه روغن کلاغ