2777
2789

سلام عزیزم، این عمل اگر تحت نظر یک پزشک مجرب انجام بشه هیچوقت نوک بینی پایین نمیاد. من یک دکتر خیلی خوب میشناسم دکتر شهره اکرمی دوستم جراحی بینی فانتزی داشت و پیش همین دکتر رفت. نتیجه اش واقعا عالی بود الان یکسال و نیمه که از عمل اش میگذره و هیچگونه تغییر  نامناسبی من تو چهره اش ندیدم و خیلی بینی اش خوشگل شد و خودشم خیلی راضیه    
آدرسشون : سعادت آباد , سرو غربی , جنب باشگاه ورزشی دلفین , ساختمان بانک توسعه تعاون , طبقه 4
تلفن : 09198127465
https://tehransurgical.com/

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه دیدن نتیجه نهایی جراحی بینی حداقل باید یک سال صبر کنید من پیش دکتر هادی سرمست جراحی بینی نیمه فانتزی انجام دادم و فرمی بود که ایشون تشخیص دادن به چهرم میاد و خودمم واقعا دوست داشتم که ظاهرم تغییر کنم و نتیجه خیلی خوبی هم داشت 

سلام عزیزم به فرم بینیت و تکنیکای جراحیت بستگی داره. دختر خاله من سه سال پیش رفت مطب دکتر حسین میرشفیعی عمل کرد. الان اصلا بینیش تغییر نکرده. البته که باید به مشاوره خود پزشکم گوش کنی