2777
2789
عنوان

چند روز به بچه گشنگی دادین تا غذا بخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 47 پست

منم میگم ب زور نده 

وقتی کسی ب شما زور و اجبار کنه شما بدتر لج میکنین و عقب میکشین ...

شما وعده شیر رو کم کن .یا یه وعده شیر بده .یا همون دو وعده کمتر بده 

همون باعث میشه اشتهاش کم بشه 

مگه معده ش چقدیه ....

تو اصرار کنی و دنبالش راه بری ک غذا بخوره و هی بگی بخور اون بدتر نمیخوره ...

تا وقتی شیر میخوره اوضاع همینه ...

منم مشکل شمارو داشتم و دارم فقط با سرگرم کردن یا وقتی میبردم حیاط یا پارکینگ میخورد الانم که سه سال و نیمشه یا وقتی با گوشی بازی میکنه میدم غذاشو یا کارتون میبینه یا حیاط،ببین به چی علاقه داره تو همون حال بهش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میگم ب زور نده  وقتی کسی ب شما زور و اجبار کنه شما بدتر لج میکنین و عقب میکشین ... شما وع ...

خب اخه تو شونزده ماهگی هنوز باید شیر بخوره همون شیرم خیلی کم میخوره

با کارتون میخورد الان دیگه اصصصصلا

با تاب بازی با توپ بازی خلاصه یکاری که دوس داره سرگرمش کنید میخوره،من به مدت میزاشتم جلو پنجره غذا میدادم😄وقتی نمیخورد میگفتم وااااای هواپیما رو ببین خلاصه موقع هیجان میخوره

منم پارسال که بچم همسن بچه شمابود انقد حرص میخوردم قلبم دردمیگرفت اما الان خداروشکر اشتهاش خوب شده کاری هم نکردم فقط بیخیالش شدم همین

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

باید اینقدر متنوع درست کنی 

مخصوصا از نظر ظاهر

تا بخوره

نه که گشنگی بدی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چند کیلو هست؟  بهش زینک میدی؟

تا الان چون مجبورش میکردم بخوره وزنش خوب بود ده کیلوعه ولی بعد از این با این وضعیتش فکر کنم وزنش نزولی بره پایین چون هیییییچی نمیخوره نه سیب زمینی سرخ کرده نو کوفته قلقلی نه بیسکویت نه برنج هیییییچی. زینک هم قبلا میدادم فرقی نمیکرد