دوستان میخوام ی کمی از رفتارای مادر شوهرم بگم بهم بگین داره بین و من و جاریم فرق میذاره؟ من و همسرم ی شهری زندگی میکنم ک با خونواده شوهرم دوساعت فاصله داره ولی جاریم و برادرشوهرم ی شهری زندگی میکنن ک با خانوادع شوهرم هشت ساعت فاصله هست اونا دوسه ماهی یکبارمیان سرمیرنن ولی من و شوهرم چون فاصلمون باهاشون دوساعت دوهفته ی بار میریم بعد ولی برادر شوهرم اینام میان همه سر سفره هستیم خونه پدرشوهرم مادرشوهرم میاد واس جاریم غذا میریزه ومیره و هی بهش اصرار میکنه ک بخور یا وقتی داریم سفره و جمع میکنیم توی اشپزخونه هی بهش میگه خیلی کم خوردی چرا نخوردی یا توی اشپزخونه ی بار کباب گذاشت دهنش گفت باید بخوری بهد دید من دارم نگاه میکنم بهم خیلی عادی گف میخوری ؟ گفتم ن مرسی یا میخوایم ظرف بشوریم ب اون میگه نشور ولی من ک میرم بشورم اصلا واسش مهم نیس البته اینم بگم جاریم شش ماه پیش دستش وعمل کرد و ی بچه هشت ماهه هم داره ممکن بخاطر وضعیتش بگه ظرف نشور؟ شما بگین داره بینمون فرق میزاره یا من دراشتباهم؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ب شوهرمم نمیتونم گلایه کنم چون طرف مادرش ومیگیره وباورش نمیشه فرق میزاره بینمون ...من ی هفته درمیان میرم خونه مادرشوهرم اونم درحد ی وعده بعد میرم خونه بابای خودم