2777
2789
عنوان

مادرشوهر پیگیر

1038 بازدید | 46 پست

سلام لطفا راهکار بدین.

۶ ساله ازدواج کردم و خداروشکر زندگی فوق العاده خوبی داریم. خانواده ها از ازدواجمون حسابی راضی هستند و به هم خیلی احترام میذارن.

مادرشوهرم زن بی نهایت مهربونیه. فقط مشکلم اینه که خیلییی زنگ میزنه و سوالای ریز و جزئی میپرسه . اوایل روزی ۳ بار زنگ میزد و تا صبحانه خوردنمونم میپرسید.چند بار از خواب بیدارمون کرد و فکر کردم کمتر زنگ میزنه اما فقط ساعت تماسش فرق کرد.به شیوه های مختلف تونستم به روزی ۲ تماس کاهشش بدم .من وکیل هستم و مشغله م زیاده برنامه کاری مشخصی ندارم بعضی وقتها هفت روز هفته دادگاه پاسگاهم گاهی وقتها هم چند روز خونه ام. ایشون خیلی اصرار دارن سر ساعت‌های مشخص تماس بگیرن همش میپرسه کی رفتین کی برگشتین ؟ چی خوردین؟  فردا کجایین؟ یا مثلا از خرید که برمیگردیم میپرسه مرغو چند خریدین گوشتو از کجا گرفتین🥴  

خدا نکنه ی بار یکیمون ی سرماخوردگی جزئی بگیره دیگه دم به دقیقه زنگ میزنه و گزارش لحظه ای می‌خواد.برای همین اگه مریض بشیم پنهان میکنیم

به محض اینکه بفهمه کاری نداریم و وقتمون آزاده اصرااار که بیاین خونمون. همش باید حواسمون باشه که سوتی ندیم . چون روزی یکی دو بار هم با همسرم تماس میگیره و هر سوالو دوبار ازمون میپرسه ببینه حرفمون یکی هست یا نه. اگه تلفن خونه رو ج ندم به موبایلم زنگ میزنه اگه  موبایل ج ندم با همسرم تماس میگیره 😭. من اصلا عادت به جواب پس دادن ندارم و گاهی دو سه روز میشه با مادر خودم تماس ندارم. خانوادم میدونن خیلی مشغله دارم برای اینکه مزاحم نشن معمولا منتظر میمونن خودم تماس بگیرم باهاشون.🥲

احساس می‌کنم حریم خصوصی ندارم و امکان نداره چند روز برای خودمون باشیم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری من فوق تخصص هست و مادرشوهرم برای همه ما هیمنه و البته اصرار داره فقط پیش خودش بریم و اصلا دوس ندارع خونه ما بیاد همسرم برای همه بچه هاشو همینه و واضح میگه و حرف خودش رو به کرسی مینشونه تموم هزینه های خودش و پدرشوعرم که ثروتمند هستن هم با بچه هاست

عزیزم به نظرم کمتر جواب بده.

زنگ زدنی برندار.

بعد خودت زنگ بزن بگو مامان جان ببخشید دادگاه بودم.

یا وردار بگو خواب بودم.

چند بار اینحوری کنه میبینه سرت شلوغه کمتر زنگ میزنه.

یا وردار آروم بگو جلسه ام بعدا زنگ میزنم.

الهی درد و بلای مادر شوهرت بخوره تو خط وسط سر مادر شوهر من که انگار ما مردیم و به کل مرده حسابمون میکنه حالا پسرش که میره اونجا یه حالی از اون میگیره ولی من رو توی شهر غریب و تو تنهایی هام یه جوری نادیده میگیره که قشنگ با گوشت و پوستم بفهمم ارزشی ندارم😔

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید

دقیقامثل من😄تااینکه من به همسرم گفتم که من نمیخام ریزودرشت زندگیموازصبح تاشب بهش اطلاع بدم،وهمسرم بهش گفت واونم قهرکردیه مدت،بعدش با دوباره شروع شد،ولی من تاخدامکان جواب ندادم وهمسرمم تاغروب سرکاره نمیتونه جواب بده،منم کلااهل تلفن بازی نیستم وچون تواین پنج سال دیدمن زنگ نمیزنم،رفته رفته بهترشد،والان تقریباوقتی کارواحب داشت زنگ میزنه ،،،وخونمون بااینکه تویه ساختمونه هردوهفته یه بارمیاد،ماهم همینطور

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیرآرام ترازآهو بی باک ترازشیرم هرلحظه که می‌کوشم درکارکنم تدبیررنج ازپی رنج آیدزنجیرپی زنجیر

الهی درد و بلای مادر شوهرت بخوره تو خط وسط سر مادر شوهر من که انگار ما مردیم و به کل مرده حسابمون می ...

متاسفانه بعضیا از اینور بوم میفتن بعضیا هم از اونور،ولی کلا هرچیزی از حد خودش تجاوز کنه میشه عافت حتی محبت کردن

بهتر نبود از همون اول بعضی تلفنارو جواب بدید بعضیارو نه؟

سعی کنید از هر ۱۰تا زنگ ۳تاشو جواب بدید تا انقدر تماس نباشه و با جوابای نمیدونم معلوم نیست شاید احتمالا باشه با همسر صحبت میکنم وقت ندارم رد کنید همین ک میگید مشغله دارم 

و اصلا نیازی نیست بگید ما رفتیم خرید یا کجا 

بگید بیرون کار داشتیم چندجا

یا یهو وسط تماساش بگید ببخشید موکلم زنگ میزنه الکی هول هولی جواب بدید 

با شوهرتونم درمیون بذارید ک این رفتار خسته کننده شده و باید تغییر بدید

ما با خانواده شوهر و دخترص تو ی ساختمانیم ولی هفته ای یکبار همو میبینیم و من خیلی جدی نخواستم بدونن کی میرم کی میام و کجا میرم

چقد فضوله مادرشوهر من اصلا زنگ نميزنه چون انتظار داره من هميشه بهش زنگ بزنم منم زياد اهل تلفن و اي ...

نه ایشون اصلا توقع نداره من تماس بگیرم . در واقع اصلا فرصت تماس به من نمیرسه. ☹️