2777
2789
عنوان

تومور مغزی

416 بازدید | 11 پست

تومور مغزی عمل کردم.. کسی مشکل منو داشته بیایید با هم درددل کنیم.. یکم سبک بشیم

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

من خاهرکوچیکم دوبار عمل شده

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خاهرکوچیکم دوبار عمل شده

سلام دوست عزیز الان حال خواهرتون چطوره نوع تومورشون چی بود...؟ 

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

خدا بهتون سلامتی بده چقدر خوب که زود متوجه شدین و الان حالتون خوبه

تشکر دوست گلم..اره الان حالم خوبه خدا رو شکر فقط اینکه متاسفانه وقتی علائم جدی پیدا کردم متوجه شدم😔

آرزوی سلامتی و بهبودی کامل💚💚💚

مرسی دوست گلم از محبتت.. شما هم سلامت باشین همیشه🌺🌺🌺🌺

مرسی دوست گلم از محبتت.. شما هم سلامت باشین همیشه🌺🌺🌺🌺

💓💓💓💓

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
علائمتون چی بود سردرد مشکل توی تعادل و تکلم تهوع گیجی؟

بغیر ازتهوع همه علائم رو داشتم... البته خیلی شدید نبودبرای همین متوجه نشده بودم تاوقتیکه تشنج کردم😟

خداروشکر  که خوش خیمه توکلت بخدا باشه بهترینهارو برات ارزو میکنم

مرسی عزیزم... واقعا جز توکل وانرژی مثبت داشتن وسبک زندگی سالم کار دیگه ای نمیشه کرد.. ممنون از دعای خوبت دوست مهربونم..امیدوارم شما هم همیشه سالم وشادباشید🌺🌺🌺🌺