2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 40 پست

به نظرم واکنش منفی نشون نده.مردا تو همچین وقتایی میخواند اقتدارشون را نشون بدند.متاسفانه!. حالا اکه همراهی کردی باهاش اولا دعوا تون نمیشه واحتمالا اصلا ترید!!!دوما شاید وقتی ببیننه به حرفش گوش میکنی شاید زودتر بیاد.

شوهر من کلا برا مراسمایه طرف من خیلی ضد حاله حرصم میده میدونه خیلی خوشحالم دوس دارم برم برا همین

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش میگم میگ ن بابا چخبره مگه لج میکنه خییییلی حرصم در میاد

ای بابا عیب نداره گلم چ میشه کرد اوقاتتو تلخ نکن بزار رفتی پکر نباشی ۹ برو ولی ۳ برگرد بزار اونم لجش درارد😅

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
به نظرم واکنش منفی نشون نده.مردا تو همچین وقتایی میخواند اقتدارشون را نشون بدند.متاسفانه!. حالا اکه ...

خدا کنه اما اصلا نمیتونم طبیعی باشم از الان باهاش جبهه گرفتم رفتارم مشخصه نمیتونم عادی باشم

دیر میشه بابا تا برسم لباسمو دربیارم بپرم وسط خخخخخ تازه شاید اونوق عروس دوماد بیان تو باز تا ی‌ک سا ...

خب گلی 

ببین یه لحظه اخم و تخم کردن با کسی که دوستش داری یا حتی  شریک زندگیت ، ارزش داره ؟ 

ارزش داره خودتو بخاطرش ناراحت کنی و کلی انرژی و حس منفی بگیری و با اون برین مراسم ؟؟

ارزش داره چند روز ذهنتو درگیرش کنی ؟ 

اگر داره ، حرفی نیست 😊

ولی پنج دقیقه هم برسی عروسی عالیه تا ۵ ساعت عروسی باشی ولی با ناراحتی اون لحظه یابعدش 

خوش بگذره عزیزم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ای بابا عیب نداره گلم چ میشه کرد اوقاتتو تلخ نکن بزار رفتی پکر نباشی ۹ برو ولی ۳ برگرد بزار اونم لجش ...

بهش گفتم میگه من شامم و خوردم پی ام میدم بیا بریم نیومدی گاز ماشینو میگیرم میرم با بابات اینا برگرد خب زشته ک جلو مامانم اینا همه بفهمن چخبره شوهرم رفته

خب خودت برو  شوهرت هروقت خواست بیاد

بهش میگم من با مامانم اینا میرن شما هر وق خواستی بیا میگه ن اگ تو بری دیگ منم نمیام بیام چیکا زنم بهم محل نمیده صبر کنه باهم حاضرشیم بریم مث بقیه زن و شوهرا دوس دارم بریم ن جدا جدا

هفت که هنوز کسی نیومده میخوای بری چیکار 

خب معمولا فامیلای خیلی نزدیک ساعت اولیه میرن ک هم میزای نزدیک عروس بشینن هم از همون اول باشن دیگ....

خب معمولا فامیلای خیلی نزدیک ساعت اولیه میرن ک هم میزای نزدیک عروس بشینن هم از همون اول باشن دیگ....

فامیلای نزدیک همه توی آرایشگاهن و بعد هم که میان تالار نمیشینن که نزدیک یا دور بودن مهم باشه ، همش دارن وسط میرقصن

بهش گفتم میگه من شامم و خوردم پی ام میدم بیا بریم نیومدی گاز ماشینو میگیرم میرم با بابات اینا برگرد ...

خب ب خانوادت الگی بگو خسته بود گفتن بره من با شما برمیگردم بابا بزار بره خودت بمون دیگه بعدا با خانوادت برمیگردی

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
ووووی نکشیمون شیر زخمی  آخه برای رقصیدن و ترکوندن باید مهمون ها اومده باشن  دیگه ساعت هف ...

خخخخ دهنت سرویس اخه من ساعت ۹ برم یک ساعتم عروس دوماد میان میشه ۱۰ بعدم ک کم کم شام و میارن دیگه 

خب ب خانوادت الگی بگو خسته بود گفتن بره من با شما برمیگردم بابا بزار بره خودت بمون دیگه بعدا با خانو ...

خب این تحفه وقتی بره ناراحتم میشه دیگه....‌رفتن همانا  و قهر همانا.....

خخخخ دهنت سرویس اخه من ساعت ۹ برم یک ساعتم عروس دوماد میان میشه ۱۰ بعدم ک کم کم شام و میارن دیگه&nbs ...

آخه زود بری چیکار کنی ؟ آرایشت هم خراب میشه ، لباست هم از اون حالت محکم و تمیز خارج میشه که دو ساعت قبل بری برقصی .....بعد توی فیلم شلخته به نظر میای 

اگه موهات شنیون باشه هم بعد از دو ساعت رقص خودت میدونی وه شکلی میشه

فیلم چیزیه که تا همیشه میمونه