2777
2789
عنوان

عروسی

378 بازدید | 40 پست

بچه ها چهارشنبه عروسی دختر عممه بعد من میخوام از اول مراسم ک از ساعت۷ شروع میشه تالار باشم حسابی بترکونم خخخخ آخه خواهر ندارم با دختر عمه هام صمیمی مث خواهریم ولی شوهرم میگه نه ساعت ۹ میام بریم چیکاکنم از الان دیوونه شدم رفت....

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️

نباید میگفتی زودتر میرم فلان کنم

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زندگیتو بخاطر این چیزها تلخ نکن گلم 

حالا ساعت ۹ برو بترکون 😄

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
نباید میگفتی زودتر میرم فلان کنم

خب خودش میدونه ک خیلی ذوق دارم و براچی میخوام زود برم....یعنی در حد یک شیر زخمی عصبیم 

خب خودش میدونه ک خیلی ذوق دارم و براچی میخوام زود برم....یعنی در حد یک شیر زخمی عصبیم 

ووووی نکشیمون شیر زخمی 

آخه برای رقصیدن و ترکوندن باید مهمون ها اومده باشن 

دیگه ساعت هفت بری ،خودتی و صندلی ها 

راست میگه ،بابا  فکر کردی اگه دخار عمه هات جای تو بودن اونام این کارو میکردن

اره بابا اونا همه برا عروسی من رفته بودن ارایشگاه و کرکره تالار و دادن بالا رفته بودن تو تا اخر شبم بودن بعدش مراسم عروس کشونم اومدن خونم بعدا تازه رفتن

زندگیتو بخاطر این چیزها تلخ نکن گلم  حالا ساعت ۹ برو بترکون 😄

دیر میشه بابا تا برسم لباسمو دربیارم بپرم وسط خخخخخ تازه شاید اونوق عروس دوماد بیان تو باز تا ی‌ک ساعت اونا هستن ک نمیشه بترکونی

ساعت ۹ یکم دیره چون پاییزم هست هوا زود تاریک میشه بگو ن ۷ من ن ۹ تو ۸ میریم

بهش میگم میگ ن بابا چخبره مگه لج میکنه خییییلی حرصم در میاد