2777
2789
عنوان

کمککک کرونا گرفتم😔

117 بازدید | 13 پست

سه روزه که کرونا گرفتم

روز اول و دوم تب داشتم و بی حال بودم خیلی

الان که روز سومه تبم قطع شده و دیگه بی حال نیسم

خیلی حالم بهتره ولی خیلی ناامیدم همش میترسم یه علائم بدتری بیاد سراغم یا حالم بد بشه

روحیم خیلی داغونه اشتها اصلا ندارم 

کسی اینجوری بوده؟

من امسال ۳بار گرفتم خواهر طبیعیه آب عسل و لیمو بخور زود خوب شی

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من هم گرفته بود هزیون میگف خیلی ادا میداد ولی خب درس شد 

ویتامین سی 

اب پرتقال زیاد بخور کلا مایعات زیاد بخور 

قرصایی ک دکترت داده بخور 

سوپ ، اش بخور 

اسپند دود کن 

ی قاشق گلاب بخور 

هوای ازاد تنفس کن 

برقص اهنگ شاد باز کن 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من امسال ۳بار گرفتم خواهر طبیعیه آب عسل و لیمو بخور زود خوب شی

داخل اب جوش و عسل و لیموی تازه ی دونه کوچیک زنجبیل بنداز 

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

آقا این ادا اصولا چیه جمع کن دختر خوب 

مگه قبلا مردم تو پاییز سرما نمیخوردن🙄🙄🙄🙄🙄

سرماخوردگی دوره ی بیماریش۷روزه سومین روز سخت ترینشه و تمام!!!خودتم داری میگی اینو ک حالت بهتره خداروشکر 

یکم قوی باش عزیزدلم عجباااا😡

برای برگشتن آرامش و خوشبختی ب زندگیم میشه یه امن یجیب یا صلوات مهمونم کنید؟

اینی ک میگی ویروس حدیده  تب و اسهال و استفراغ ،  خوب میشیی انشالله ، لباساتو زود ب زود عوض کن هرروزم حموم برو،  آب هویچ و سوپ اینا بخور انشالله خوب میشی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
این بی اشتهاییه خیلی اذیتم میکنی اصلا نمیتونم غذا بخورم دهنم تلخه تلخه

آره من تازه ۵۰۰گرم اضافه کرده بودم ک ب لطف کرونا لاغرتر شدم😑😑😑

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
وای منم لاغر شدم تو همین سه روزه میگم واکسن زده بودی تو؟

نه😂

منم نزدم🤦‍♀️ چندبار کرونا گرفتی تاحالا؟؟

۳-۴بار😂 زنداییم تاحالا نگرفتع