2777
2789

اولش سفید میشن یه لکه از پایین شروع میشه به مروز بزرگ میشه و بعدم سیاه و بعدم می افته

کسی اطلاعی داره  یا تجربه ای؟

دکتر گفت عفونت ازمایشا رو انجام دادم نداشت گفت تب بالا در صورتی ک نداشته اون موقع گفت کم خونی مگه کم خونی این جوری میکنه؟؟ 

یه دکتر دیگه دیشب رفتم طب سنتی بود گفت وقتی متخصص گفته قرچ نیست نیست دیگه برو یکم حنا بذار براش

اصرارش کردم تست قارچ بنویسه حالا میخوام ببرم ببینم چیه

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

تازگی ها بیماری دست پا دهان نگرفته؟؟؟؟ ازونا ک زیر پا و توی دستش اینا دون دونای ریز میزنه و خارش داره؟ 

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوووو ببیینم ناخن افتاده رو

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

داداش منم دقیقا همینجوری بود خود به خود ناخوناش سیاه میشدن می افتادن 

ببرش یه دکتر خوب کودک و اطفال احتمال زیادش اینه اهنش یا کلسیم کم باشه و اصلا نزار غذا یا تنقلات از بیرون بخوره 

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی 
دو سه ماه پیش مریضی سخت یا تب بالا یا ضایعات تو کف دست و پا و دهان نگرفت؟ 

چرا تب بالا گرفت اما با فاصله بعدش اینجوری شد؟؟ تب بالا اینجوری میکنه؟

بعد از تب هم یکم جونش ریخت بیرون دونه ریز قرمز خیلی کم دکتر گفت طبیعیه

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
احتمالا قارچه من خودم بچه ک بودم یه بار ناخون شست پام سیاه شد افتاد میگفتن از کفش تنگه

دستاشم هست

قلیون میکشید تو خونه ؟

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

قلیون میکشید تو خونه ؟

نه چطور؟ 

داداش منم دقیقا همینجوری بود خود به خود ناخوناش سیاه میشدن می افتادن  ببرش یه دکتر خوب کودک و ...

داداشتون و چی تشخیص دادن

قبل سیاه شدن زرد میشد  بعد سیاه میشد؟  

تازگی ها بیماری دست پا دهان نگرفته؟؟؟؟ ازونا ک زیر پا و توی دستش اینا دون دونای ریز میزنه و خارش دار ...

چرا یه دونای ریزی زد اما یک ماه پیش بود 

اول تب کرد بعد چندروزم بدنش کم کم اما خارش نداشت فک کنم

نه چطور؟ 

یه آقایی بود تعریف می‌کرد ناخنای بچه‌ی کوچیکم افتاده بردم دکتر گفت تو خونه قلیون میکشید بعدش دیگه نکشیدن خوب شده

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

عزیمزن قارجه پسرمنم داشت کرم دست ساز دکتردرست کرد براش خوب شد الانم باز بعدچندسال یه جوردیگه شده ناخناش همش مشکل داره 

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
داداشتون و چی تشخیص دادن قبل سیاه شدن زرد میشد  بعد سیاه میشد؟  

گفتن اهنش خیلی کمه به خاطر همین اینجوری میشه ی شربت هم داد و گفت اصلا و ابدا تنقلات و غذای بیرون بهش ندین 

وقتی ناخوناش سالم بودن دست که بهش میزدیم درد میکرد بعدش زرد میشد و و بعدشم سیاه ودر آخر هم خودبه خود میافتاد انگار که مثال انگشت پاش لای در مونده باشه 

در صف دشمنان کسی جز آشنا ندیدم😅آلاگوز یعنی چشم رنگی