2821
2789

امضامو بخون 🥰

اگه حاجت داری یا به مشکل سختی دچاری🥺                                                   ‌اول از همه دعا و کمک از خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام😍 دوم ترک گناه چون خیلی از مشکلات‌مون نتیجه‌ی گناهامونه و گناهامون مانع استجابت دعاهامون میشه  سوم دعا و ذکر و ختم های مجرب مثل ختم زیارت عاشورا آیت الله حق شناس و ختم چهل و یک روزه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی حشر 😍                                              اگه خواستید در هر موضوعی صحبت کنیم ، لطفا توی پیام رسان داخلی بیاین ، چون تو سایت واسم خیلی سخته و کنده
امضامو بخون 🥰

عزیزم همه این راه‌ها رفتم شای باورت نشه شبوروزم دعا وتوسط وقرانخوندنه اما هر لحطه یه اتفاق جدید زندگیمو زیر رو رو میکنه نمیدونم چرا خدا این اداره باهام مینخ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم تو شرایط خیلی خیلی سختی بودم. به خدا توکل کرذم همه چی حل شد 😍😍😍😍

خدا روشکر بخدا گریه آمدند نمیاد چهار ساله سعی میکنم کمترین گناهارو بکنم تا میتونم قرآن میخونم به همه کمک میکنه از خودش خواهش میکنم ولی همه چی بدتر میشه

عزیزم همه این راه‌ها رفتم شای باورت نشه شبوروزم دعا وتوسط وقرانخوندنه اما هر لحطه یه اتفاق جدید زندگ ...

اتفاقا این خودش یه نشونه‌ست

نزار شیطان ناامیدت کنه

یکم دیگه تحمل کنی این مرحله رو رد کردی

قربونت برم می‌دونم من نمیتونم درکت کنم 

ولی به قرآن خودم خیلی تحت فشارم و تو شرایط بسیار گیج کننده‌ایم

ولی راهش همینه

رد مظالم و صدقه زیاد بده

حدیث کساء رو هر روز بخون

توسل مخصوصاً به امام زمان عج داشته باش 

گریه کن و با خدا درددل کن

و اطمینان داشته باش خدا کمکت می‌کنه 🥰

اگه حاجت داری یا به مشکل سختی دچاری🥺                                                   ‌اول از همه دعا و کمک از خدا و توسل به اهل بیت علیهم السلام😍 دوم ترک گناه چون خیلی از مشکلات‌مون نتیجه‌ی گناهامونه و گناهامون مانع استجابت دعاهامون میشه  سوم دعا و ذکر و ختم های مجرب مثل ختم زیارت عاشورا آیت الله حق شناس و ختم چهل و یک روزه‌ی سوره‌ی مبارکه‌ی حشر 😍                                              اگه خواستید در هر موضوعی صحبت کنیم ، لطفا توی پیام رسان داخلی بیاین ، چون تو سایت واسم خیلی سخته و کنده
اتفاقا این خودش یه نشونه‌ست نزار شیطان ناامیدت کنه یکم دیگه تحمل کنی این مرحله رو رد کردی قربونت ...

۴ سال روزی ۲ ۳ ساعت قرآن ودعا خوندن پولی رو که خودم بهش احتیاج دارمو رو میبخشم کمک میکنم اما واسه یه چیز عادی باید التماسش بکنم بخدا کم آوردم ت اوج جوونی پیر شدم من فقط یه ندای معمولی معمولی میخام چیز زیادیه

۴ سال روزی ۲ ۳ ساعت قرآن ودعا خوندن پولی رو که خودم بهش احتیاج دارمو رو میبخشم کمک میکنم اما واسه یه ...

خودت یه بررسی بکن ببین میتونی بفهمی اشکال کارت کجاست و از کجا داری ضربه میخوری؟

مثلا ببین کاری کردی ، دلی شکستی ، جایی رو اشتباه رفتی و . . .

مثلا من خودم همینجوری نگاه دقیق کردم و یه چیزایی دستم اومد

خودت یه بررسی بکن ببین میتونی بفهمی اشکال کارت کجاست و از کجا داری ضربه میخوری؟ مثلا ببین کاری کردی ...

شاید باورت نشه حتی دل دشمنم نشستم همیشه کمک حال همه بودم از این میسوزم کاش بدی میکردمکاش ب بودم دیگه بریدم دیگه نمیخام خوب باشم حداقل دیگه حداقل میگم منم بد هستم که اون واسم ب میخاد

شاید باورت نشه حتی دل دشمنم نشستم همیشه کمک حال همه بودم از این میسوزم کاش بدی میکردمکاش ب بودم دیگه ...

خب میشه بگی مشکلت چیه؟

که ببینیم چه قدر جدی و میتونیم کمک کنیم یا نه