2777
2789
عنوان

خیانت

1256 بازدید | 8 پست

دوستان من نتوستم وارد اکانت بشم اینجا خیانت شوهرمو میگم.

پارسال بنا به دلایلی شوهرم ازم خواست ضبط مکالمات داخل گوشیش بریزم تا حرفای که با شریک کاریش میزنه ضبط بشه واسه اینکه اعتماد نداشت بهش اینم بگم اصلا از گوشی لمسی اینا سر درنمیاره پارسال یه شب اتفاقی وقتی خواب بود فایل های که ضبط شده بود گوش دادم که با دوستش میگفت اره خیلی خوش گذشت به زبون ترکی میگفت فکر نمیکرد من متوجه بشم همون شب دیرتر از شب های قبل اومد خونه شیک پیک ادکلن زده. این قضیه چند بار اتفاق افتاد بروش نمیاوردم تا دوهفته پیش چند روزی رفتم خونه مادربزرگم یه شهر دیگه وقتی برگشتم دیدم بازم رفته سراغ زن های خیابانی دیگه زدم سیم اخر دیشب قضیه گفتم که میدونم بلند شد به کتک زدن من داد بیداد رمز گوشیشم عوض کرد انگار زخم کهنه ام دوباره باز شد انقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیجم نمیدونم چیکار کنم دخترمم کوچیکه وابسته پدرش

میدونم چی میگی شوهرت اگه دخترش براش مهم بود که اینکارو نمیکرد وقتی اون برات ارزشی قائل نمیشه توچرا زور الکی میزنه خانوادت اگر پشتت باشن میتونی کاری کنی درغیراین صورت باید خیلی قوی باشی که بتونی جدا شی 

خانوادم پشتم نیستن هیچکس رو ندارم حتی چند روز قهر برم خونش

خب اینطوری خیلی سخته چون خانواده نداری اینجوری میکنه باهات متاسفم برای این مدل پدر ومادر که دخترشونو بچه نمیدونن وتحمیل میکنن هر دردی رو تحمل کنن

اخی عزیزم چق ناراحت شدم

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....