2777
2789

سلام...من مدت کوتاهی هس که داروی اعصاب مصرف میکنم... پرخواب و پر اشتها شدم... البته اون مشکل عصبی که براش دارو مصرف میکنم خیلی بهتر شده ... شما از مصرف داروی اعصاب چه عوارضی دیدید

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرصی ک میخورید برای کنترل اعصاب و ارم بخش هست یا افرسردگی اینا؟

برای کنترل اعصاب

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

ببین پر اشتها میشی یهو به خودت میای میبینی افزایش وزن گرفتی از پر اشتهایی 😁😁 

حواست به خوردنت باشه 

من یهو به خودم اومدم دیدم ۲۰ کیلو افتاد به وزنم البته من خیلی لاغر بودم از ۵۰ شدم ۷۰ الان رژیم گرفتم وزنم رو به ایده آل رسوندم ولی شما حواستون به خودتون باشه از الان پرخوری نکنید

ببین پر اشتها میشی یهو به خودت میای میبینی افزایش وزن گرفتی از پر اشتهایی 😁😁  حواست به خوردن ...

خیلی ضعف میکنم دوبار شام میخورم عصرانه میخورم صبحانه هم زیاد

واقعا خوبه.من شدیدا عصبیم و مشکلات زندگیمم زیاده اسم داروتون چیه؟

اره خوبه ولی باید مغزو روان تجویز کنه اینجا نمیشه اسم قرص گفت من نزدیک پنج تا قرص الان میخورم قبلا هشت تا میحوردم ک کم شد تا شیش ماه دیگه قطع میشه کلا

درحال ساخت ....:)

پرخوابی .کاهش میل جن سی از مهمترینهاست.حالا یه سری بی اشتهایی میارن.یه سری پرخوری

اره میل جنسی رو هم کاهش میده شدید