2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تیپ چی بابا اکثر مانتوها کوتاه هستن واسه من عین پیراهن میشن  یه کت شلوار واسه مجلس خریدم کتش ا ...

خب منم 172 یا 3 هستم . کفشام همه سایز 39 هستش . مانتو و بارونی هم بلند دارم هم کوتاه .همه جور لباسی هم میپوشم و فیت تنمه . 

۱۶۳ آره بابا خیلی خیلی راضیم 😁

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

ماشالا همه اینجا ۱۷۰ به بالان 😐 لابد این فسقلی های تو خیابونم همشون ماییم 😐

چه لزوم داره دروغ بگن وقتی یکی تاپیک قد میزن اونایی که قدشون مثل من بلند جذب میشن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
شوهرت از قدت بدش میاد؟

نمیگه بدم میاد ولی میگه مطمعن باش با ورزش میتونی بلند تر بشی غیر مستقیمه دیگه😅

بعد من پایین تنه‌م پره بالا تنه لاغر ریز نشون میدم وگرنه هم قد من یا کوتاهتر زیاده اطرافم

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...
کل مانتو هام بلندن دوست ندارم دیگه بابام نمیزاره کوتاه بپوشم

اتفاقا مانتو قد بلند ب قد بلندا میااااد که

منم کوتاه میگرفتم قبلنا

ولی بلند قشنگ تره

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن