34mozhy مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 213 عنوان بارداری 137 بازدید | 37 پست سلام دوستانباردارم و قصد زدن واکسن آنفولانزا دارمولی خیلی دودلمممنون میشم تجربیاتتون رو تو این زمینه بگید خدایا بابت فرشته کوچولویی که بهم دادی هزاران بار شکر خودت مراقبش باش برای سلامتیش صلوات بفرستید 1401/07/18 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
litlepony عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 2 چرا همچین کاری کنی؟ اگه واکسن بزنی بعدش کرونا میگیری نزن واکسنت رو
34mozhy مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 213 چرا همچین کاری کنی؟ اگه واکسن بزنی بعدش کرونا میگیری نزن واکسنت رو واقعا؟شما تجربشو داری؟ خدایا بابت فرشته کوچولویی که بهم دادی هزاران بار شکر خودت مراقبش باش برای سلامتیش صلوات بفرستید
آرامیانه عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 5951 به نظر من نزندخترعموی منو پارسال به زور تو بهداشت زدندو هفته مریض بود بدتر از انفولانزاهمش میگفت نکنه بچم تو شکمم بمیرهمن خودم زمان مدرسه یه بار زدم چند روز حالم خراب بود
34mozhy مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 213 اول ب دکترت بگو گفت بزن ولی خیلی دودلم خدایا بابت فرشته کوچولویی که بهم دادی هزاران بار شکر خودت مراقبش باش برای سلامتیش صلوات بفرستید
34mozhy مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 213 به نظر من نزن دخترعموی منو پارسال به زور تو بهداشت زدن دو هفته مریض بود بدتر از انفولانزا همش میگ ... واسه همین چیزاش دودلم خدایا بابت فرشته کوچولویی که بهم دادی هزاران بار شکر خودت مراقبش باش برای سلامتیش صلوات بفرستید
34mozhy مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 213 با دکترت مشورت کن اگر بتونی واکسن دریافت کنی که عالیه گفت بزنشما زدی؟ خدایا بابت فرشته کوچولویی که بهم دادی هزاران بار شکر خودت مراقبش باش برای سلامتیش صلوات بفرستید
aminsamira عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 5312 گفت بزن ولی خیلی دودلم مگه همه باردارا باید بزنن؟من الان ماه چهارمم لازمه بزنم؟و اینکه خانه بهداشت نرفتمهمون دکترم پرونده سازی کرده کافیه یا ضروریه برم ؟
34mozhy مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 213 مگه همه باردارا باید بزنن؟من الان ماه چهارمم لازمه بزنم؟ و اینکه خانه بهداشت نرفتم همون دکترم پرون ... میگن بزننمنم دکترم گفت بزنخودم باید فک کنم ازاد بخرم بزنمولی دودلم خدایا بابت فرشته کوچولویی که بهم دادی هزاران بار شکر خودت مراقبش باش برای سلامتیش صلوات بفرستید
کلمپهههههه عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 14124 گفت بزن شما زدی؟ من نزدم چون نمیتونستم اما ماه بعد ک میرم پیشش حتما بهش میگم اگ میتونم بزنمچون سیستم ایمنیم ضعیفه و از اول که هوا سرد شده دوبار آنفلوانزا گرفتم در حد سه چهار روزشما چندماهتونه؟من هفته ۲۰ هستم
34mozhy مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 213 من نزدم چون نمیتونستم اما ماه بعد ک میرم پیشش حتما بهش میگم اگ میتونم بزنم چون سیستم ایمنیم ضعیفه و ... چه جالبمنم هفته بیستمولی میگن فقط تا آخرمهر وقت داریم بزنیم بعدش دیگه فایده ندارهاگه از دکترت پرسیدی بهم بگو خدایا بابت فرشته کوچولویی که بهم دادی هزاران بار شکر خودت مراقبش باش برای سلامتیش صلوات بفرستید
34mozhy مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 213 من نزدم چون نمیتونستم اما ماه بعد ک میرم پیشش حتما بهش میگم اگ میتونم بزنم چون سیستم ایمنیم ضعیفه و ... چرا نمیتونستی؟ خدایا بابت فرشته کوچولویی که بهم دادی هزاران بار شکر خودت مراقبش باش برای سلامتیش صلوات بفرستید
کلمپهههههه عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 14124 چه جالب منم هفته بیستم ولی میگن فقط تا آخرمهر وقت داریم بزنیم بعدش دیگه فایده نداره اگه از دکترت ... به سلامتی ان شاءالله اوکی عزیزم