دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 عنوان قرعه کشی 166 بازدید | 20 پست سلام شما میدونین قرعه کشی ایران خودرو کی هست ؟ چه خودرویی ثبت نام کردید بنظرتون برنده میشین من تارا زدم خداکنه برنده بشیم ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 1401/07/18 | 09:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
araz2604 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 4592 گفتن صبح قرعه کشی هست و تا بعدازظهر ب مشتریان اعلام میشه نتایج...
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 ی ماشین میزدی ک رو دستت باد نکنه موقع فروش کافیه ۱۰ تومن زیر قیمت بازاربدی ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
سمیه_1367 عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 24018 ان شاءاله برنده شیم ما پارس زدیم الان ۲۳ باره ثبت نام کردیم.. البته اگرم در بیاد پولشو باید یه جوری جور کنیمنمی دونمچه جوری😁😁😁 لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 من رانا زدم انشالله برنده شم حالا واقعا خوش شانسی من خیلی بدشانسم ولی ناامید نیستم همش حس امیدواری دارم امروز ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 ان شاءاله برنده شیم ما پارس زدیم الان ۲۳ باره ثبت نام کردیم.. البته اگرم در بیاد پولشو باید یه جوری ... ما هم نمیدونم پولشو میخوایم چحوری کنیم قراره ماشینمون بفروشیم برا پیش قسطش خدا بزرگه ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
ونوس_venoos عضویت: 1401/07/02 تعداد پست: 453 پرشیا سال نوشتم ، سری پیش ۲۰۶ درنیومدم ، گفتم شاید پرشیا دربیاد
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 پرشیا سال نوشتم ، سری پیش ۲۰۶ درنیومدم ، گفتم شاید پرشیا دربیاد توکل به خدا ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
سمیه_1367 عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 24018 پرشیا سال نوشتم ، سری پیش ۲۰۶ درنیومدم ، گفتم شاید پرشیا دربیاد پرشیا خیییلی مشتری داره شانس قرعه کشی زیر یک درصده لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 پرشیا خیییلی مشتری داره شانس قرعه کشی زیر یک درصده خدابخوادمیشه ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی
دلژینم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 824 پرشیا خیییلی مشتری داره شانس قرعه کشی زیر یک درصده میگم حالا هرکدوم قبول شدین بیاین بگین ▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی