2789
عنوان

شوهرم گفته

352 بازدید | 21 پست

شوهرم مغازه داره یکی از فروشنده های اون مغازه دیگه زنگ زده بیا کارت داریم اینم چون مغازه دوستش بوده  رفته کارشون که انجام میده یکی از اون خانوما ازش پرسیده دوست دختر دارین گفته نه من اهلش نیستم من یکی دارم رفیقمه یعنی نگفته متاهل یا عشقمه یا هیچی بعد اومد برای منم تعریف میکنه با افتخار چرااا این مردا اینجورین اخههه

😕😕رفیق

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هزااااااااااااااااااااااااااارابار گفتم مردا تنوع طلبن انترا 

میگه تو نمیفهمی رفیق برای ی مرد چقدر بالاتر از زن و عشق اینا 

یعنی  همش میشه میشه وجودش 🤦‍♀️

[QUOTE=254358378]میگه تو نمیفهمی رفیق برای ی مرد چقدر بالاتر از زن و عشق اینا  یعنی  همش میشه میشه وجودش  ...[/QU

متاسفانه پسر منم رفیق بازه خداکنه یکم که بزرگ شد بفهمه رفیق خوب  کم وجود داره و شریک زندگی ازهمه چی مهمتره  شوهرم اصلا رفیق باز نیست 

لایک نکنید                      

جدی میگم یه دوسه روزی   اینجوری باش درحد نیم ساعت باش برگرد به شوخی هم بگو رفیقت اومده یا بگو کی دنبال دوست دخترت بوده برو بهش بگو زنت اومده خانوم خونت اومده حالت لاتی واری اما مسخره که باز به شوهرت بر نخوره حساس بشه