2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 94 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله از بین رفته واقعا نمیدونم درست میشه یا نه من اعصبانی یشم فحش میدم اونم بعضی وقتا  ولی باید ...

وقتی عقد میکنین دیگه نباید مثل دوران مجردی رفتار کنین

وارد ی زندگی جدید میشین باید خودتون اون زندگیو اداره کنین تا جایگاهتونو بسازین مث خونه پدر نیس ک از بدو تولد عضو میشین خیلی فرقشه باید خودت و زندگیتو بسازی با بد دهنی و غروری ک باعث بشه غرور دیگران خورد کنی دودش میره توو چش خودت مخصوصا شوهر 

اره با خودم میگم کاش بی احترامی نمیکردم

آره گلم اشتباه کردی همسرت وظیفه شه شما رو تامین کنه ولی با این رفتارت یه کار کردی بهونه دستش بیاد در کل مسائلتو با آرامش و احترام حل کن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
من گف نمیدم کارتم دست خواهرمه قسط بده اعصبانی شدم گفتم بخاطر دویصد تومن منو سرکار میزازی بعد بهش گفت ...

ای وای چقد بد شد حتما حضوری ببینش باکس گل یا گل اندازه بوجت بخر ازش عذرخواهی کن حتما..! 

غرورشو له کردی بعدم تو زنی در آینده نزدیک خانوم خونتی باید حواست به  چهارچوب ها و حرمتا باشه جوری برخورد کنی که اونم انقد محرض نگه نمیدم هرچند بنده خدا بعد توجیح کرده که قسط داره الان کارتش در دسترسش نیست 

رو خودت بیشتر کار کن عزیزه دلم ظرافت زنانه تو  بالا ببر 

عزیزم به نظرم  اول از همه باید سعی کنید هر کدوم یه سری چهار چوب و خط قرمز توی رابطه تون مشخص کنید 

ک بعدا خدایی نکرده به مشکل نخورید وقتی یه سری خط قرمز هارو رد کنید و حرمتا بینتون شکسته بشه سخت میشه درستش کرد 

پیشنهاد میکنم حتما هر دو وقت بزارید و خط قرمز هاتون. رو بنویسید 

الان ک نامزدید خیلی راحت تر میتونید به رابطه تون شکل بدید

رابطه عین یه نهال کوچیک میمونه باید مراقبش باشید🌱

پیشنهاد میکنم در این بابت تاپیک های دختر گرانبها رو بخونید🌹🙏🏼موفق باشید 

از بقیه تاپیکات متوجه شدم یه ذره از نظر مالی جفتتون دارید اذیت میشید حتما برو سرکار حتی شده منشی نیمه وقت دکتر عمومی اما حتما برو 

نمیدونم کار همسرتون چیه اما باهاش صحبت کنید بگید اگر برای خرید های عقد از نظر مالی مشکلی وجود داره که شمارو باخودش نمی‌بره بهتره با خودتون درمیون بزاره بازه قیمت بده مثلا یخچال از یک تومن تا سه تومن فقط میتونید انتخاب کنید... صبر آرامش احترام برای هم اولویت قرار بدین 

اینجوری بهم بی احترامی و توهین نکنید که سلیقت خوب نیست یا هرچی دیگه.... چون قراره شما تو خونه باشید و از وسایل استفاده کنید و مدام اون وسایل و ببینید 

من همسرم قبل خواستگاری خریدهای عقدشو انجام داد بود منظورم یخچال فیریز و دوتخته فرش و لوازم صوتی حتی سرویس طلا

ومن هیچ مشکلی نداشتم ناراحت نشدم بهش افتخارم کردم حتی فرش های خونمو وقتی بعد دوسال رفتم خونم طرحشو دیدم دوست داشتم سخت نگیرید کلا 

چون بعد 5 سال مجدد وسایل عوض میکنید 

اره اعصبانی شدم ولی میگم  اون چرا اصن پیامی نداده

شاید خیلی به غرورش برخورده شاید پول نداره

اینا همه با صحبت حل میشه ما اینجا نمیتونیم به شماکمکی کنیم وقتی از هیچی خبر نداریم

بعدم اشتباه از سما شما بوده شما پیش قدم شو