2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصولا هزینه هات تو نامزدی و عقد با نامزدته. 

ولی بعضیا قبولش ندارن.من که تو نامزدی اصلا پول نخواستم یعنی اینکه نامزدم کار نداشت هم بی تاثیر نبود.

شمام یکم زود عصبانی شدی. باید آروم ازش میپرسیدی که قصدش چیه ؟چرا نمیخواد پول بده.

حرمتا از بین رفته اگ حس میکنین عشق بینتون وجود داره و نابود نشده از همین الان رابطتونو درست کنین&nb ...

بله از بین رفته واقعا نمیدونم درست میشه یا نه من اعصبانی یشم فحش میدم اونم بعضی وقتا  ولی باید یجوری برخورد کنم ک دیگ بهم بی حرمتی نکنیم 

تو بهش گفتی گمشو اشغال یا ادامه صحبت شوهرت؟ 

کار خوبی کردی ازش پول خواستی 

اما بی احترامی آخرش اگر ازسمت تو بوده فعلا بهتره پیامی ندی و بعدم کلی عذرخواهی کنی بگو اعصابت خورد بوده و دیگه تکرار نمیشه 💔 اگر از سمت اون بوده که صبر کن ببین چه ری اکشنی داره بعدم کامل درمورد این قضیه صحبت کن بگو الان تو زنشی خرجت بیشتر شده بهتر اینه که  حمایتت کنه 

😐😐😐خب برخوردت بد بوده سر پول آخه؟! 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
تو بهش گفتی گمشو اشغال یا ادامه صحبت شوهرت؟  کار خوبی کردی ازش پول خواستی  اما بی احت ...

من گف نمیدم کارتم دست خواهرمه قسط بده اعصبانی شدم گفتم بخاطر دویصد تومن منو سرکار میزازی بعد بهش گفتم گمشو اشغال بعد بلاکش کردم از بلاکی دراوردم هیچ پیامی نداده 

من اگر بفهمم اشتباه از من بوده معذرت میخوام شما هم اشتباه کردی فحش دادی باید معذرت بخوای دیگه

اخه اون سر دویصد تومن  منو سرکار گذاشت بهونه اورد ک پول نده من ی هفتس دارم میگم