2777
2789

یک سالشه سرفه خلط دار میکنه از تو خواب دور ازجون میخواد خفه شه اسپری، برم هگزین، نئوتادین دکتر داده هیچچچچ تاثیر نکرده

دیگه گریه م میگیره براش😭😭😭

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

دکترم تخصص ریه کودکان ببرحتما خطرناکه خیلی بگو بستریش کنه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

حموم گرم ببرش. بعدشم چند سالشه قطره بتامتازول بخر تا سه روز روزی دوبار هر بینی سه دفعه اسپری کن فووووری فوووری باز میشه منم دعا کن 

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه داروهایی داده دکتر برای یک سال

به دختر من سیتریزین و شربت سرفه آیورا داد سرفه هاش سه چهارروز شدید شد بعد خوب شد. پیاز بذار کنار بالشتش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من پودر روتارین حل کردم بهش دادم اونم خیلی خوب بود. یه قرص جویدنی هم بود دکتر داد نصفشو حل کنم بدم بخوره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بخور بده هر. وز شب مایعات فراوان آب سیب خنک یا سرد نباشه بچه رو ببند به میوه های مختلف و مایعات گرم زیادی دارو بدی دیگه براش بی تاثیر میشه هیچ چیز برای سرفه مثل مایعات نیست و مراقب باش یه خفته غذاهای چرب ندی بهش 

من پسرم چهارسالشه دکتربردیم زیادتاثیرنداشت بعدخودم پودر روتارین گرفتم داخل آب‌جوش ریختم براش عالی بود سرفه هاش خیلی کمترشذه قبلا سرفه می‌کرد تابالامیاورد

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

متخصص ریه کودکان ببری اسپری میده سریع خوب میشه چون سنش کمه حتماببردکتر