2777
2789
مبارکه  عزیزم از علائم هات هم میگی؟

ممنون گلم

والا ی هفته ای هست نوک س ی ن هام درد داره

بعد همش خابم میاد

اشتهام زیاد شده همش گشنمه 

گاهی هم حالت تهوع دارم خودش ن ها حالتش 

بعد چند روز استرس شدید دارم میزد ب دلم بدجور  درد میکرد

آیفون تصویری هستم با اجازتون
عزیزم مبارک انشاءالله  بسلامتی منم ۳ روز فهمیدم باردارم میخام سقط کنم  العانم دارم با گری ...

عزیزمم من واقعا شرایطت رو نمیدونم فقط میدونم سقط برای مادر سخترین کاره و اخرین راه شاید اخرین راهت باشه

نمیدونم

اما از ته دلم میخام خدا ی راه خوب برات پیش رو بزاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این یکماه گذشته سه بار سرما خوردم و کلا داروهای چرک خشک کن و مسکن مصرف کردم  میترسم نگهش دار ...

وای منم دقیقا دو هفته پیش عجیب مریص شدم هرچی قرص بود خوردم

تو این یکماه گذشته سه بار سرما خوردم و کلا داروهای چرک خشک کن و مسکن مصرف کردم  میترسم نگهش دار ...

اتفاقابه استاترگفتم سربچه ی دومم هم آرامبخش میخوردم هم پراپرانول هم کلی بهم آنتی بیوتیک وکورتون زدن خداروشکربچم طوریش نشد..توکل کن به خدا ان شالله طوریش نمیشه منم خیلی دعات میکنم هم برای خودت هم برای بچه هات هم برای بچه ای که توشکمته...غذاهای مقوی بخورخودتوتقویت کن بیشتراستراحت کن سونو ان تی بدی توسه ماهگی فکرمیکنم مشخص میشه من سونوی ۴بعدی هم رفتم وقتی گفتن مشکلی نیست بچمونگه داشتم مطمئنم خدابیشترازقبل هواتوداره نمیذاره دوباره دلت بشکنه من دلم روشنه این بچت انقدرقشنگ وپرروزی وپاقدمش خوب میشه که بادیدنش تمام غصه هاتوفراموش میکنی

اتفاقابه استاترگفتم سربچه ی دومم هم آرامبخش میخوردم هم پراپرانول هم کلی بهم آنتی بیوتیک وکورتون زدن ...

خدارو هزار مرتبه شکر  انشاءالله  همیشه سلامت باشید

توکل به‌خدا امروز قرار برم دکتر  نه خودم نه شوهرم اصلادوست نداریم جون یه بچه رو بگیریم  ممنونم از دعای قشنگت انشاءالله بهترین هابرات پیش بیاد

ممنون گلم والا ی هفته ای هست نوک س ی ن هام درد داره بعد همش خابم میاد اشتهام زیاد شده همش گشنمه&n ...

دختره من سردخترم اینجوری بودم اشتهام زیادهمشم خوابالو ولی سرپسرم زبروزرنگ بودم اشتهانداشتم

دختره من سردخترم اینجوری بودم اشتهام زیادهمشم خوابالو ولی سرپسرم زبروزرنگ بودم اشتهانداشتم

وااای خدا کنههههه

ی پسر دارم دوس دارم ی دختر سالمم داشته باشمم

خدارو هزار مرتبه شکر  انشاءالله  همیشه سلامت باشید توکل به‌خدا امروز قرار برم دکتر   ...

مرسی عزیزم...توکلت به خداباشه ژلوفن کلا خوب نیست ولی آنتی بیوتیک فکرنمیکنم مشکلی بوجودبیاره چون من تودوتابارداریم مجبورشدم توماههای اول وماههای آخرآنتی بیوتیک مصرف کنم سری اولی بشدت سرماخوردم دوبار سری دومی هفته های اول بخاطرعفونت ادراری وماههای آخربخاطرآبسه ی دندون وگوشم مجبورشدم آنتی بیوتیک مصرف کنم

مرسی عزیزم...توکلت به خداباشه ژلوفن کلا خوب نیست ولی آنتی بیوتیک فکرنمیکنم مشکلی بوجودبیاره چون من ت ...

فداتم ممنونم،  من از ۲۰ شهریور همش دارم مسکن میخورم انقدر بدنم ضعیف  شده آنتی‌بیوتیک جواب نمیده