2777
2789
سمت غربم ولی مهم نیس کجاس فقط خوب باشه رفتم حقیقت پیش یه دکتر انقدر انرژی منفی داد همین اول کار بدم ...

عزیزم توگوگل بزن دکترحسن جلالی خیلی دکتره باتجربه ایه فکرکنم ۴۰سال شایدم بیشترسابقه داره سزارین شکم اول روانجام میده بیمارستان مفرح وپارسیان واقبال فکرمیکنم عمل میکنه خیلیییی مراجعه کننده داره بچه ی اولم رواون سزارین کردمن خیلی مشکلات داشتم هم روحی هم جسمی خداروشکرچیزی نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توگوگل بزن دکترحسن جلالی خیلی دکتره باتجربه ایه فکرکنم ۴۰سال شایدم بیشترسابقه داره سزارین شکم ...

اخه مرد روم نمیشه برم معاینه هم میکنه؟

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
سمت غربم ولی مهم نیس کجاس فقط خوب باشه رفتم حقیقت پیش یه دکتر انقدر انرژی منفی داد همین اول کار بدم ...

منم گروه خونی oمنفی بود فقط هر موقع لک دیدی  باید آمپول  رگام بزنی تو هفت ماه هم یک‌بار  دیگه باید تزریق کنی

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
اخه مرد روم نمیشه برم معاینه هم میکنه؟

معاینه اصلانمیکنه فقط صدای ضربان قلب بچه روکه میخوادبشنوه ملافه میندازه روشکمت نگاه نمیکنه دستگاه رومیکشه روشکمت خیلی دکتره سنگینیه انقدرعمل کرده براش عادیه ببینیش متوجه میشی چی میگم منم معذب بودم ولی وقتی دیدم اصلااا تواین فازا نیست وخیلی سنگینه وچشم ودل پاکه رفتم پیشش دیگه وقتی سزارین میکنن پشت بدنت کلن معلومه وتکنسین بیهوشی هم اکثرا مردهستش واحتمالاپرستارهم مردباشه بایدفکره ایناشوبکنی،دخترخالم برای سزارین خیلی معذب بودرفت یه بیمارستان که همه ی پرسنلش زن بودن

عزیزم برای چی میخواستی سقط کنی

تو این یکماه گذشته سه بار سرما خوردم و کلا داروهای چرک خشک کن و مسکن مصرف کردم  میترسم نگهش دارم و مشکلی پیش بیاد بدنم خیلی ضعیف،سر دخترمم بخاطر دندون درد شدید ژلوفن زیاد خوردم و قلبش مشکل داشت وقتی بدنیا اومد

دوتا هم بچه ۸و ۱۰ ساله دارم ،اصلاااا حال خوبی ندارم برام دعا کنید

منم گروه خونی oمنفی بود فقط هر موقع لک دیدی  باید آمپول  رگام بزنی تو هفت ماه هم یک‌بار &n ...

هرموقع ک لک دیدم ن رگام نباید بزنم خود دکتره گف اگ گروه خونی شوهرت مثبته باید بزنی رگام اخر ماه بارداری ام اگ بچت گروه خونیش ضد تو بود باید رگام بزنم

یه سوال رگام عضلانیه یا تو سرمم میزنن؟

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
هرموقع ک لک دیدم ن رگام نباید بزنم خود دکتره گف اگ گروه خونی شوهرت مثبته باید بزنی رگام اخر ماه بارد ...

من شوهرم مثبت بود خودم  منفی سر هر سه تا بچم زدم به من گفتن  هر وقت لک دیدی باید بزنی مم اوایل سر هر سه تا لکه بینی داشتم یکبار هم تو هفت ماه زدم، تزریقش  عضلانی  هست

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
گریه های الانت در برابر گریه هایی که بعد از سقط کردن از پشیمانی میکنی هیچه پس اینکار رو نکن

عزیزم اگه دارو مصرف نکرده بودم حتما نگهش می‌داشتم  بخدا دخترمم شرایطم همین بود و بهترین متخصص ها میرفتم  ولی آخرین سونو بهم گفتن بچت قلبش مشکل داره و العان ۸ سال بچم  عذاب میکش رنگش همیشه کبود..