2777
2789
سمت غربم ولی مهم نیس کجاس فقط خوب باشه رفتم حقیقت پیش یه دکتر انقدر انرژی منفی داد همین اول کار بدم ...

من ۶ سال پیش زایمان کردم از روز اول بارداریمم گفتم سزارین میخام قبول کرد 

الانو نمیدونم بکنه یا نه بعد ۵ سال اما اون موقع هرکی سز میخاس قبول میکرد میخای شمارشو بدم  زنگ بزن بپرس

آیفون تصویری هستم با اجازتون
ن نمیگم ب هیچ کس نمیگم اصلا هنو خودم باور نکردم  فقط با قرصایی ک خوردم و استرسی ک داشتم دعا کن ...

نه هیچی نمیشه ان شالله ..موقعی که فهمیدم باردارم درست یک هفته قبل سونو چندروزاسترسه خیلی شدیدداشتم وعفونت ادراری هم گرفته بودم که کلی بهم آمپول آنتی بیوتیک وکورتون زدن ولی چیزی نشدخودمم دارومصرف میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۶ سال پیش زایمان کردم از روز اول بارداریمم گفتم سزارین میخام قبول کرد  الانو نمیدونم بکنه ی ...

اره ممنون میشم عزیزم مرسی

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
اون قرصایی ک میگی من خوردم من حتی امادگی حاملگی نداشتم چایی زعفرون غلیظ خوردم ولی خدا بخواد نگه داره ...

واااای من دو هفته پیش کربلا بودم شوهرم گفت نذر کردم خدا بهمون دختر بده  (ی پسر دارم) باورم نمیشه

سر بچه ی اولمم کربلا رفتم اونجا نذر کردم دو ماه بعد حامله شدم

این سری ب یک ماهم نکشید 😭

آیفون تصویری هستم با اجازتون
واااای من دو هفته پیش کربلا بودم شوهرم گفت نذر کردم خدا بهمون دختر بده  (ی پسر دارم) باورم نمیش ...

عزیزمممممم انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش و پاقدمش برات خوب باشه

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
چی حکمت؟کدوم طرفه مطبش؟

دکترهماحکمت هم توپاسداران مطب داره هم خانی آبادنو خیلی دکتره خوبیه انقدرپرس وجوکردم تافهمیدم بهترین دکتره وقتی رفتم مطبش اونجامتوجه شدم که خیلی دکتره صبورودقیقی هستش وهمه ازکارش تعریف میکردن

واااای من دو هفته پیش کربلا بودم شوهرم گفت نذر کردم خدا بهمون دختر بده  (ی پسر دارم) باورم نمیش ...

آخی عزیزم امام حسین علیه السلام بهتون نظرکرده برای منم دعاکن ،ان شالله همونی که حاجتشوداشتین بشه وبچتون روسالم بغل بگیرین