fatmealipour مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1408 عنوان شب های موشی 😐🤝 242 بازدید | 14 پست قدر زندگیتونو بدونین کسایی ک موش ندارین خونتون راحت بگیرین بخوابینمن شبا نگهبانی میدم و ۷ ب بعد میخوابم 🙂 1401/07/18 | 06:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترامپولین عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 415 بعد موشه هم 7 به بعد میخوابه کاری به کار خونه نداره دیگه .یعنی فقط فعالیتش تو شبه😉
شماره۲۴ عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 4661 منم این مصیبتو چند سال پیش کشیدم یه بار اومد رک سینم وقتی خواب بودمیه بار با صداش از خواب بیدار شدم دیدم رو چوب لباسی از مانتوم بالا میره من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
fatmealipour مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1408 بعد موشه هم 7 به بعد میخوابه کاری به کار خونه نداره دیگه . یعنی فقط فعالیتش تو شبه😉 بله دقیقا شبا رژه میره ۷ ب بعد گم میشه
fatmealipour مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1408 منم این مصیبتو چند سال پیش کشیدم یه بار اومد رک سینم وقتی خواب بودم یه بار با صداش از خواب ب ... واااای من اولین بارمه حتی موشو از نزدیک میبینم مثل اینکه زاییده چون چن تاس 😂 خودشم تو خونه تنهام همیشه
ترامپولین عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 415 بله دقیقا شبا رژه میره ۷ ب بعد گم میشه شاید میره خونه همسایه با زن همسایه صبحانه میخوره
fatmealipour مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1408 شاید میره خونه همسایه با زن همسایه صبحانه میخوره ممکنه
شماره۲۴ عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 4661 بعد موشه هم 7 به بعد میخوابه کاری به کار خونه نداره دیگه . یعنی فقط فعالیتش تو شبه😉 من با موشا زیاد همزیستی داشتم هوا که روشنه حتی اگه لامپ روشن باشه تو شب میره یه جا قایم میشه به ندرت میاد بیرون ولی به محض اینکه تاریک کنی میاد بیرون من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
ترامپولین عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 415 از اون چسپ کتابی ها بگیر بزار تو خونه فوری از شرش راحت میشی .ولی جایی بزار که تو رفت و آمد موشه باشه .
شماره۲۴ عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 4661 واااای من اولین بارمه حتی موشو از نزدیک میبینم مثل اینکه زاییده چون چن تاس 😂 خودشم تو خونه تنهام هم ... منم خیلی میترسم تله موش بخرید چسبم هست سریع بگیرینش تا زیاد تر نشدن هواستون به کمدا هم باشه ممکنه تشک و پتوهاتونو بخوره من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
fatmealipour مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1408 من با موشا زیاد همزیستی داشتم هوا که روشنه حتی اگه لامپ روشن باشه تو شب میره یه جا قایم میشه ... بله دقیقا
fatmealipour مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 1408 از اون چسپ کتابی ها بگیر بزار تو خونه فوری از شرش راحت میشی .ولی جایی بزار که تو رفت و آمد موشه باشه ... در واقع خونه ی ما نیس تراس طبقه بالاییمونه ک بازه و میخوره ب خونه ی ما میترسم از اونجا بیاد بهشون کفتم اونام چسب گرفتن و گذاشتن موشو هم گرفتن الانم بچه موشه