2777
2789
عنوان

سوسک😥

115 بازدید | 9 پست

بچه ها همین الان یدونه سوسک بزرگ دیدم داشت م رفت تو کیفم😰از ترس دارم سکته میکنم الان مگه نباید کم بشن نمیدونم از کجا میان

بچه کوچیک داریم تو خونه نمیشه سم بزنم چیکار کنم؟

الان هوا گرمه فعلا کم نمیشن و زمستونم تو خونه بالاخره جا هست پنهان بشن و گرم باشه

پیشنهاد میکنم از این دستگاهای صوتی که برای دفع حشرات و جانوران موذی هست استفاده کنید چون سم برای فرزندتون خوب نیست ، هر چند سمپاشی هم بکنید تا ۲۴ ساعت داخل منزل نباید باشید ولی سم اثرش باقی میمونه حتی با شست و شو 

.......🖤 6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم
الان هوا گرمه فعلا کم نمیشن و زمستونم تو خونه بالاخره جا هست پنهان بشن و گرم باشه پیشنهاد میکنم از ...

دستگاه ها تاثیر دارن؟شنیدم الکیه 

ممکنه از کانال کولر بیان؟چون در حمام بستس همیشه و چاه هارو سم پاشی کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستگاه ها تاثیر دارن؟شنیدم الکیه  ممکنه از کانال کولر بیان؟چون در حمام بستس همیشه و چاه هارو س ...

ببینین قطعا قلابیش داخل بازار هست و هم اصلش ، نه الکی نیست اگه اصلش باشع ، این دستگاه صدایی از خودش تولید میکنه که گوش انسان قادر به شنیدنش نیست ولی حیوانات و حشرات میشنون و اون صدا باعث آزارشون میشه و سعی میکنن از اون محیط کلا خارج بشن و دور بشن ، من شرکت خاصی رو نمیدونم بلد نیستم ولی تو نت بگردید حتما پیدا میکنید اونی که اصل و معتبره

بله از کانال کولر هم میان داخل منزل چون سوسک عین گربه میمونه و سرش از هر جایی رد بشه تنشم رد میکنه حتی از یه سوراخ روشویی و سوسک بزرگ منظورمه

خب شما که سمپاشی کردین برای چاه کف حمام یا زیر دوش و یا روشویی تو حمام و دسشویی و چاه توالت ایرانی درپوشم گذاشتید؟؟؟؟، سوسک از همه جا میاد داخل منزل

از زیر در از داخل راه پله

از داخل چاه سینک ظرفشویی 

از داخل چاه حمام و دسشویی و روشویی ها 

از شکاف دیوارا

از داخل کانال کولر و تهویه

ببینین قطعا قلابیش داخل بازار هست و هم اصلش ، نه الکی نیست اگه اصلش باشع ، این دستگاه صدایی از خودش ...

مرسی عزیزم باید بگیرم حتما از این دستگاه ها خیلی غیر قائل تحملن

مرسی عزیزم باید بگیرم حتما از این دستگاه ها خیلی غیر قائل تحملن

خواهش میکنم کاری نکردم 

کاربر آقام 

اگه خواستید سمپاشی کنید کلا اگه داخل آپارتمان هستید با کل واحدا هماهنگ کنید کلی سمپاشی کنید و از سمت پشت بام به سمت طبقه اول یا همکفتون حتما سمپاشی بشه 

چون از پایین سمپاشی بشه رو به بالا سوسک ها همه به طرف طبقات بالا هجوم میارن