2789
عنوان

وکیل شدن یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 39 پست
منظورتون از فرقشون اینه که حقوق یه رشته هست و وکالت شغل؟

عزیزم حقوق رشته ای که میخونی بعد باید یه آزمون بدی که بهش کانون یا وکالت میگن اینکه تو حقوق بخونی به این معنی نیست وکیل میشی وکیل شدن به اون ازمونه و اون آزمون خیلی خیلی وحشتناکه خیلیا ۴ سال ۶ سال می‌مونن تا قبول بشن در این حد بهت بگم که حقوق خوندن تو دانشگاه ازاد اصلا رتبه کنکور نمیخواد و حتی میبینی ۱۰۰ نفر میگیره هر دانشگاه ولی تو آزمون کانون شاید هر سال کلا ۱۰۰ نفر قبول بشن (دقیق نمیدونم اما میدونم خیلی کمه )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من علاقه هم دارم و اینکه چطوری میشه ادامه تحصیل داد یعنی استاد دانشگاه شد

دققیق نمیدونم ولی از اقواممون یه اقایی با دکترا استاد دانشگاه فرهنگیانه و و یه خانم از اشناهامون با فوق لیسانس.... چجوری رفتن و‌نمیدونم

یعنی معلم شدن و سرو کله زدن با بچه ها بهتره

نسبت به اونا بهتره که باید با آدم بزرگا و دروغ دغل دعوا شر اینا سروکله بزنی. سردفتری ام یکی از دوستام کارمنده میخواد شغلشو عوض کنه. وکالتم چنتا از دوستام هستن همچین راضی ام نیستن جوری که قبلا تصور میکردن.

عزیزم حقوق رشته ای که میخونی بعد باید یه آزمون بدی که بهش کانون یا وکالت میگن اینکه تو حقوق بخونی به ...

وای خیلی ممنون💗

خیلی وقته دنبال جواب این سوالمم

و اینکه حقوق بین‌الملل به چه صورته؟واسه مهاجرت اوکیه؟

خیلی لطف میکنید اگه اطلاع دارید توضیح بدید🫂

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

وای خیلی ممنون💗 خیلی وقته دنبال جواب این سوالمم و اینکه حقوق بین‌الملل به چه صورته؟واسه مهاجرت او ...

واقعیت نمیدونم من فقط بر حسب اینکه فامیلم وکیلن میدونستم اینا رو خودم تجربی خوندم 

میشه بگید چرا اخه همه میگن سردفتری و وکالت پول بهتری داره 

دردسر زیاد فضای سرد پولش الان مثل قبل نیس کلا فرسایشیه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یعنی دفترش براش انچنان درامدی نداره 

والا الان چند ساله وکیله دفترم شراکتی زده. ماشین نداره خونه نداره حالا نمیدونم شاید داره جمع میکنه نمیپرسم زیاد. بقیشونم میگن اوضاع کار بددددد نییییست.