2789
عنوان

وکیل شدن یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وکالت و سردفتری هردو شغل خشکی هستند باید ببینی به روحیه ات میخوره یا نه. من آزمونش رو چند سال پیش دا ...

اره روحیه ام حساسه و اینکه یکسال نخوندم همین دوماه که وقت دارم گفتم بخونم 

میشه با دلیل بگی

عززیزم البته اصلاح کنم حرفمو ...یکی از بهترین شغلاست ....من نسبت به وکالت بررسی کردم ....چون هم وقت به خودت رسیدن و داری هم وقت رسیدن به بچه و خونه و خانواده هم وقت تفریح و استراحت کافی هم حقوق نسبتا راضی کننده برای یک خانم که سرپرست خانواده نیست ...هم محیط کاری امن تری داره....نمیدونم دلایلم کافی بود یا نه ....ولی خب بستگی به روحیه و علاقه خودتم داره دیگه

برای خانما بهترین شغل معلمی یه روز به حرفم میرسی

چرا؟

میدونین

معلمی درامد ک نداره

جای پیشرفتم نداره

و متاسفااانه توی کشور ما ، جایگاه اجتماعی هم نداره

ادم به چیش دل خوش کنه؟

فقط به این که راحت تره،؟ ادم مگه چندبار زندگی میکنه که فقط به فکر خریدن راحتی این دنیا باشه؟

به قولی یاد این شعر میفتم : موجیم که اسودگی ما عدم ماست...

میشه بگید چرا اخه همه میگن سردفتری و وکالت پول بهتری داره 

ارره معلومه که پول بهتری دارن اونا اگه مسیلت پوله و به فکر چیز دیگه نیستی برو‌همون وکالت 

ولی خب سردفتری از وکالت بهتره اگه بین این دوتا گیر افتادی

اره روحیه ام حساسه و اینکه یکسال نخوندم همین دوماه که وقت دارم گفتم بخونم 

روک بگم با دوماه خوندن قبول نمیشی. بعد درامدش اولا اونقدرااااا هم بالا نیست معمولیه. بعدش خییلی پر مسئولیته. من اگه بودم صددرصد معلمی رو قبول میکردم

چرا؟ میدونین معلمی درامد ک نداره جای پیشرفتم نداره و متاسفااانه توی کشور ما ، جایگاه اجتماعی هم ...

عززیزم البته اصلاح کنم حرفمو ...یکی از بهترین شغلاست ....من نسبت به وکالت بررسی کردم ....چون هم وقت به خودت رسیدن و داری هم وقت رسیدن به بچه و خونه و خانواده هم وقت تفریح و استراحت کافی هم حقوق نسبتا راضی کننده برای یک خانم که سرپرست خانواده نیست ...هم محیط کاری امن تری داره....نمیدونم دلایلم کافی بود یا نه ....ولی خب بستگی به روحیه و علاقه خودطرف هم  داره دیگه

جای پیشرفت هم هست میتونن ادامه بدن تحصیلات رو تو همون دانشگاه فرهنگیان استاد بشن .....اتفاقا جایگاه اجتماعی خوبی داره (نظر ها متفاوته ) بخصوص برای خانما 

شاید برای اقایون خوب نباشه چون نیاز به شغل دوم داره ولی برای خانما خوبه البته اگه عشق پول نباشن و علاقه هم داشته باشن

عززیزم البته اصلاح کنم حرفمو ...یکی از بهترین شغلاست ....من نسبت به وکالت بررسی کردم ....چون هم وقت ...

من علاقه هم دارم و اینکه چطوری میشه ادامه تحصیل داد یعنی استاد دانشگاه شد