2821
2789
عنوان

درمونده شدم

493 بازدید | 24 پست

بچه ها برام دعا کنید رد بخیه پلکم ناجور سفید شده ردش گوشه های چشمم برجسته اس دکتر رفتم میگن این برجستگیا درمان نداره رد بخیه اتم چون سفید شده نمیره پیام دادم ب دکترای دیگه برای ترمیم میگن پوست پلکت کمه نمیشه عمل کرد دم عروسیمه افسرده ام  هیچ امیدی ندارم اعتماد ب نفس ندارم بچه ها تو رو خدا برام دعا کنید این روزا خوب بشم تازه عروسم  کسی بوده مشکل منو داشته باشه درمان کرده باشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=254321483]  از بین میره رد بخیه؟ چند جلسه نیازه؟  دوران نقاهتش چطوره[/QUOTE برجستگیش ک از بین میره همسطح پوست میشه یه جلسه کافیه دوران نقاهتش دو الی ۳هفته ی ترمیم کننده بود ک اسمش یادم رفته ولی گرون بود و در حجم ۵گرم بود فک کنم اون خیلی خیلی عالی برا یکی از دوستام جواب داد 

استراتامد  ر‌و میگین،؟

اسمش یادم نیس ولی شاید همین باشه..همراه یه فنی توئین و یه کرم دیگه تجویز کرده بود واقعا معجزه کرده بود برای جای زخماش ک ی ناشی زد داغونش کرد هم سفیدیشون و هم اسکارشون از بین رفت

اسمش یادم نیس ولی شاید همین باشه..همراه یه فنی توئین و یه کرم دیگه تجویز کرده بود واقعا معجزه کرده ب ...

خوش به حالش میتونی بپرسی ازش  اسم کرماشو  و اینکه چند جلسه پلاسما کرد اینجا ب من خبرشو بدی

ن اونو نپرسیدم کلینک خوب  سراغ داری

این بی فایدس همین دوستم ک میگم ۳جلسه انجام داد و تاثیر نداشت..اسی استراتامد رو نگا کردم نه این نیس اون ک من میگم یادمه حجم ۵گرم و جلدش قرمز رنگ بود 

خوش به حالش میتونی بپرسی ازش  اسم کرماشو  و اینکه چند جلسه پلاسما کرد اینجا ب من خبرشو بدی

دوتا از زخماش برجستگی داشت با یه جلسه پلکسر رفع شد برجستگیش باشه میپرسم آیدی تلگرامتو بزار که ازش پرسیدم اونجا بهت ج بدم من زیاد نی نی سایت نمیام

2823
2791
2779
2792