2777
2789
عنوان

سرطان ریه

2377 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان

میشه لطفا بهم از تجربیاتتون که خدانکرده خودتون یا اطرافیانتون داشتین بگین

سرطان ریه که یک زن ۶۰ساله حدودا

که به کبد ویکی از مهره کمر ویه کم گلوش هم زده

از اطرافیانتون بوده که خوب شده باشه؟

دکترای اینجا گفتن تا۵/۶ماه بیشتر زنده نیس

اگه خدانکرده فوت کردن چندوقت طول کشیده با شیمی درمانی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه پدر من مبتلا هستش حدود ۱ سغل و نیم پیش متوجه شدیم و چون جهش ژنی بود با دارو جلو پیشرفتشو گرفتن تاالان که دوباره پیشرفت کرده و به مغز پ مهر های کمر  استخوان زده ۲۴ جلسه پرتو درمانی شد دردش خوب شد ولی اصلا دیگه رو پانمیتونه بایسته ابانم یک دوره شیمی درمانی شده وحالش اصلا خوب نیست نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم ..مادرم پارسال فوت کرد هنوز غمش کم شده بابام اینجوری شده

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
الان پدرتون چطورن؟

متاسفانه اصلا خوب نیست و دکترا جوابش کردن .. 😭جیگرم کبابه براش 

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
الان حالشون چطوره؟

عزیزم الان تاپیکتو‌ دیدم انشالله برای شوهرت معجزع بشه و خوب بشه ولی  اگ همسرتچن سرطان ریه داره   خیلی  باید قوی باشی من پدرم ۲ ساله درگیره تازه واسه بابای من ژنتیکی بود اون ازمایشم که ازشوهرتون گرفتن برای همینه که تشخیص بدن ژنتیکی هست یا نه ..اگ ژنتیکی باشه با دارو جلوشو میگیرن ولی متاسفانه دارو هم۲ سال بیشتر جواب نمیده ولی اگه نباشه شیمی درمانی میکنن که بستگی ب  توانایی همسرت داره .. باید قوی باشی گلم  ..  اگ تهران هستی بینارستان مسیح دانشوری خیلی رسیدگی میکنن .. ..  ولی درکل مریضی خیلی بدیه انشالله که معجزه بشه شفا بگیرن برای پدر منم دعا کنید

متاسفانه پدر من مبتلا هستش حدود ۱ سغل و نیم پیش متوجه شدیم و چون جهش ژنی بود با دارو جلو پیشرفتشو گر ...

سلام مادر من هم کنسر ریه ژنیتیکی داره،  ۱۴ ماه ارلوتینیب میخوردن خوب بودن،  الان دیگه قرص کار نمیکته باز مریضه، متاستاز داده به مهره،  اگر قرص اول کار نکرد نمیشه یه قرص دیگه نوشت؟  قرص های قوی تر چون خیلی قرص داره،  چرا برای شما ننوشتن؟ 

سلام مادر من هم کنسر ریه ژنیتیکی داره،  ۱۴ ماه ارلوتینیب میخوردن خوب بودن،  الان دیگه قرص ...

سلام عزیزم انشالله خدا شفا بده مادرتونو پدر من یکسال و نیم بهش جواب داد این قرص ... متاسفانه بار دوم  دیر اقدام کردن برای ازمایش  ژنتیک طوری که دیگه متاستازز به کمر زده بود بعد اون ی قرص دیگه که خیلی گرون هم بود به اسم سمیرتا اگه اشتباه نکنم تجویز کردن ک قیمتشم ۳۰ ملیون بود ما ۲ ماه برای بابام گرفتیم ولی متاسفان ه خیلی دیر  بود برای این قرص باید زودتر از اینا ازمایشو تکرار میکردن  که  تو این یک مورد کوتاهی کردن ..  و این قرص و وقتی مصرف میکرد پلاکت خونش پایین میومد .. متاسفانه بابای مهربونمو  ازدست دادیم البته اینم بگم وقتی به مهره کمر زد دکتر برای بابا پرتو درمانی تجویز کرد که استباه بزرگش همین بود پرتو باعث شد بابام خیلی ضعیف بشه از طرفیم اگ انجام نمیداد درد میکشید .‌ نمیدونم چه حکمتی بود متاسفانه تو یکسال هم مامانم هم بابام مارو با یه دنیا غم تنها گذاشتن .‌ خدا رو به همین شبا نگاهی به دل شما بندازه ومادرتونو بهتون ببخشه که دردی و غمی رو کهمن دترم میکشمو هیچ وقت تجربه نکنید

سلام عزیزم انشالله خدا شفا بده مادرتونو پدر من یکسال و نیم بهش جواب داد این قرص ... متاسفانه بار دوم ...

یعنی چقدر دیر بود؟؛ الان برای ما هم دیره؟  دوباره باید ازمایش ژنتیک بدیم؟  خدا بهتون صبر بده خیلی سخته