2777
2789
عنوان

تجدیدی 🤕😬

203 بازدید | 11 پست

بچها من ریاضی نهایی رو افتادم و شهریور نتونستم برم امتحان بدم الان باید چکار کنم؟ 

چه گیری افتادم اخههه‍ههه😭

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مشکلم اینه بابام نفهمه 

اگه بفهمه بدبخت شدم😭🤕

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
اگه غیبت داستی و غیر موجه بوده  اخراج میشی  مدرسه ما ایطوره

من سال آخر بودم 

من مشکلم اینه بابام نفهمه  اگه بفهمه بدبخت شدم😭🤕

ککلاس چندمی؟

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

[QUOTE=254306682]ککلاس چندمی؟[/QUOTEمدرسم تموم شد امسال 

[QUOTE=254306682]ککلاس چندمی؟[/QUOTEمدرسم تموم شد امسال 

شت اشکال نداره کنکور دادی؟

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
شت اشکال نداره کنکور دادی؟

اره که داغون کردم 

امسال اولین سال پشت کنکور بودنمه 

تو تایپک قبلیم توضیح دادم کامل

اره که داغون کردم  امسال اولین سال پشت کنکور بودنمه  تو تایپک قبلیم توضیح دادم کامل

ححالا ایشالا سال دیگه باهم کنکور میدم خوب میشه رتبمون ب نظرم از نی نی سایت بریم بیرون

ححالا ایشالا سال دیگه باهم کنکور میدم خوب میشه رتبمون ب نظرم از نی نی سایت بریم بیرون

انشالااااااااااااا 

من هیچ برنامه ای ندارم همه رو خیلی وقته حذف کردم امروزم عضو نی نی سایت شدم بنظرم واسه برون ریزی فکری خوبه البته وقتی برنامه تموم بشه