2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم🥲

978 بازدید | 6 پست

الان همتون میریزین سرم اینو میدونم ولی باز میگم....

میگم که شایدکسی بعدا تاپیکمو سرچ کرد و اتفاق بد بزرگی براش نیوفته♥️

لطفا خواهشا به کسی که دیابت نوع اول داره پیشنهاد طب سنتی ندید

وقتی برای اولین بار فهمیدم دیابت دارم و بستری بودم اصلا نمیدونستم این بیماری چیه توی بخش دیابت کودکان بستری بودم نمیدونستم قراره چی بشه یه بیمار بدحال با امبولانس اوردن از طب سنتی استفاده کرده بود همزمان انسولین هم تزریق کرده بود با افت شدید قند وارد کمای دیابتی و حالت نباتی شده بود

و اینکه حتی اگرهم انسولین تزریق نمیکرد نهایتا شیش ماه بعد به دلیل افزایش قند سه ماهش توی کما میرفت

امروز رفتم بیمارستان باز اون صحنه رو دیدم همه ی اون دورانای سخت دوباره از جلوی چشمم رد شد☹️

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نمیدونستم مرسی مهربون🤍😍

قربونت عزیزم♥️♥️

چونکه توی نی نی سایت زیاد دیدم پیشنهاد میدن گفتم که بگم 

متاسفانه بهشونم میکی پیشنهاد ندیدی خطرناکه بهشون برمیخوزه

طب سنتی بد نیست ولی برای دیابت اصلا مناسب نیست

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت عزیزم♥️♥️ چونکه توی نی نی سایت زیاد دیدم پیشنهاد میدن گفتم که بگم  متاسفانه بهشونم ...

واقعیتو قبول نمیکنن😂

منم قند خفیف دارم با اینکه ۱۷سالمه😐💔

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
واقعیتو قبول نمیکنن😂 منم قند خفیف دارم با اینکه ۱۷سالمه😐💔

بله متاسفانه🥲

حتما دکتر غدد برو 

بله متاسفانه🥲 حتما دکتر غدد برو 

رفتم ولی قند من ارثیه فقط باید چیزای شیرین مصرف نکنم خیلی بدههه

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
رفتم ولی قند من ارثیه فقط باید چیزای شیرین مصرف نکنم خیلی بدههه

خب دیابتت نوع دومه

من علاوه بر اینکه ویزایی شیرین مصرف نمیکنم انسولینم باید بزنم☹️