2789
عنوان

همزادمو دیدم

234 بازدید | 12 پست

امروز بیرون بودم بعد یه نفرو دیدم انقد شبیهم بود فک کردم منم و گفتم من  ک اینجام 

بعد یه لحظه خودمو گم کردم

تا چند دقیقه هنگ کرده بودم تا درست شدم

شما کسی رودیدی شبیتون باشه؟

ن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لباسش چطور بود و اینکه خودت بودی ؟ چه حسی بهش داشتی 

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...

بله امسال محرم ما رفتیم شمال موقع برگشت تو یه شهر تعزیه بود شب بود ما رفتیم تماشا بعد یه ال سی دی بزرگ گذاشته بودن تصویر ادم های همونجا رو نشون میداد بعد به دختر نشون داد من یک لحضه فکر کردم من و نشون میده بعد اون همون موقع سالشه درست کرد  فهمیدم من نیستم بعد تو همون موقع پسرم برگشت پشت گفت مامان تو رو نشون میدن تا به شوهرم بگم لعنتی تصویر عوض شد بعد موقع تموم شد چای میدادن همه میومدن میگرفتن منم اونجا واستادم یکم همه رو نگاه کردم شاید ببینمش برام جالب بوداینهمه شباهت اما ندیدمش