2821
2789
عنوان

همزادمو دیدم

232 بازدید | 12 پست

امروز بیرون بودم بعد یه نفرو دیدم انقد شبیهم بود فک کردم منم و گفتم من  ک اینجام 

بعد یه لحظه خودمو گم کردم

تا چند دقیقه هنگ کرده بودم تا درست شدم

شما کسی رودیدی شبیتون باشه؟

ن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لباسش چطور بود و اینکه خودت بودی ؟ چه حسی بهش داشتی 

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...

بله امسال محرم ما رفتیم شمال موقع برگشت تو یه شهر تعزیه بود شب بود ما رفتیم تماشا بعد یه ال سی دی بزرگ گذاشته بودن تصویر ادم های همونجا رو نشون میداد بعد به دختر نشون داد من یک لحضه فکر کردم من و نشون میده بعد اون همون موقع سالشه درست کرد  فهمیدم من نیستم بعد تو همون موقع پسرم برگشت پشت گفت مامان تو رو نشون میدن تا به شوهرم بگم لعنتی تصویر عوض شد بعد موقع تموم شد چای میدادن همه میومدن میگرفتن منم اونجا واستادم یکم همه رو نگاه کردم شاید ببینمش برام جالب بوداینهمه شباهت اما ندیدمش

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز