2777
2789
عنوان

تحمیل

76 بازدید | 10 پست

بچه ها ی سوال دارم 

خداییش اگه با شوهرتون عقایدتون یکی نباشه چجوری تحمل میکنید؟ 

منو شوهرم از همه لحاظ باهم اوکییم ولی عقایدمون فرق میکنه و هروز تو خونه دعواس من میگم من راس میگم اون میگه من راس میگم 

اونم تو شرایط الان

چیکار کنم؟😐🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درباره مسائلی که تنش اوره ، بحث نکنید

مگه مجبورید مثل خروس جنگی بخواید هی عقاید خودتون رو تو حلق همدیگه کنید؟

راهش فقط بحث نکردنه

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

درباره مسائلی که تنش اوره ، بحث نکنید مگه مجبورید مثل خروس جنگی بخواید هی عقاید خودتون رو تو حلق هم ...

من اینکارو نمیکنم 

ولی وقتی ب اون چیزی که باورمه توهین بشه نمیتونم تحمل کنم 

من اینکارو نمیکنم  ولی وقتی ب اون چیزی که باورمه توهین بشه نمیتونم تحمل کنم

توافق کنید که باهم بحث نکنید

بعدم اگر به باورات اعتقاد قلبی داری و از محکم بودنشون مطمئنی ، نباید دچار آشفتگی یا خشم باشی مخصوصا دررابطه باهمسر

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

توافق کنید که باهم بحث نکنید بعدم اگر به باورات اعتقاد قلبی داری و از محکم بودنشون مطمئنی ، نباید د ...

مشکلم همینه که نمیتونم خودمو کنترل کنم و جلوی خشممو بگیرم 

خدا کمکم کنه 

مرسی ازت💓