2777
2789
عنوان

اقدام بارداری 😭

232 بازدید | 14 پست

سلام.تو روخدا جواب بدین😭

۱۱مهر سونو واژن دادم قبلی ۱۰ روز پیش بود و هیچی نشان نداد ک مشکلی دارم .تو عکس رنگی مشکوک ب میوم شدم بعد باز سونو واژن دادم دیدن ضخامت اندومتر۱۵. پولیپ های اندومتریال متعددی۱۶*۱۲ م م دارم. فیبروم اینترا مورال ب قطر ۶ م م دیده .سرویکس حاوی کیست نوبوتین کوچیک متعدد. بقیه اش دیگه طبیعیه. اخه میشه تو ۱۰ روز انقدر کیست ب وجود بیاد؟ دکتر تشخص چند درصد بارداری داد.۲ روزاز موعد پریودیم گذشته . امروزمبی بی چک زدم منفی بود

کسی بوده شرایط اینجور بارداری باش😭🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لازم نیس دوباره عکس رنگی بدی همون یبار کافیه هیسترو خیلی اسونه بیهوشی سبک می گیری داخل رحم و با میکروسکوپ نگاه می کنن اگه هر مشکلی باشه همونجا درستش می کنن همین سپتوم و پولیپ مانع باردار شدنته

لازم نیس دوباره عکس رنگی بدی همون یبار کافیه هیسترو خیلی اسونه بیهوشی سبک می گیری داخل رحم و با میکر ...

وای خدا خیلی سخته عملش؟

اینکه عقب انداختم ممکنه ماله کیست و پولیپا باشه

چراا دوتا سونوگرافیات آنقدر متفاوت بوده هر دوش و پیش یکی انجام دادی؟حتما پیش دکتر خوب برو 

من اولی رو ۲۱ شهریور دادم روز دوم پریودی بودم خیلی اذیت شدم ماه قبلش هم ۵ روزی عقب زده بودم و ب شدت اذیت بودم  ک هیچی نشان نداد. بعد تا هفته ایی لکه داشتم ک باز رفتم پیش ی دکتردیگه  عکس رنی دادم شک کرد و باز سونو واژن تکرار کردم اینجور افتاد بیرن. ولی من سیادانه و رازیانه هم میخوردم همونا باعث تحریکشون نشده؟