2777
2789
عنوان

چی بگم واقعا...

118 بازدید | 10 پست

وقتی یه آقایی که به گفته خودش مذهبیه، توی این سایت میاد و درخواست دوستی به یه دختر میده، از بقیه دیگه چه انتظاری میتونی داشته باشی... متاسفم... نمیدونم چی بگم و نمیدونم دلیل این کارتون چی بوده واقعاً؟!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به پسرا اعتماد نکن 

من برای اولین بار رل زدم همین دیروز 

امروز میگه اگه کات کنم چکارت میکنی 

گفتم هیچی خدا نگهدارت 

دیگه جوابشو ندادم 

هیچ وقت با اینجور آدما دمخور نشو 

هیچ پسری خوب نیست 

لطفا به حرفام یکم فکر کن 

اصلا به پسرا اعتماد نکن  من برای اولین بار رل زدم همین دیروز  امروز میگه اگه کات کنم چکا ...

تگش نمیکنم چون دوست ندارم بی دلیل آبروش بره. از بردن آبروی کسی خوشم نمیاد. هنوزم نمیدونم چرا اینکار رو کرد. انتظار نداشتم. شاید اشتباهی شده نمیدونم⁦🤦🏻‍♀️⁩

اصلا به پسرا اعتماد نکن  من برای اولین بار رل زدم همین دیروز  امروز میگه اگه کات کنم چکا ...

نه عزیزم اصلا بحث رل و اینا نیست. نی نی سایت رو چه به این کارا؟!!! فقط کار این آقا برام تعجب آور بود!!!!

تگش نمیکنم چون دوست ندارم بی دلیل آبروش بره. از بردن آبروی کسی خوشم نمیاد. هنوزم نمیدونم چرا اینکار ...

یه آقا واسه اینطور افراد متاسفم 

فکر میکنن همه مثل خودشونن

تورو خدا به این جور آدما اهمیت نده 

ضربه میخوری 

من آدم خیلی احساسی هستم سریع وابسته نمیشم به همین دلیل رلم نمیزنم 

نه عزیزم اصلا بحث رل و اینا نیست. نی نی سایت رو چه به این کارا؟!!! فقط کار این آقا برام تعجب آور بود ...

دقیقا به منم همین امروز یکی پیام داد 

حسابی از خجالتش در اومدم 

حساب کار دستش اومد 

اصلا به اینجور آدما رو نده سوارت میشن