2777
2789
عنوان

خیانتتتتتتت

233 بازدید | 19 پست

یه موضوع خیلی آشنا که تقریبا هر چند ساعت تاپیکش اینجا تکرار میشه و هممونم میبینم.

خانما همیشه کامنت اول مینویسن لیاقتتو نداشته و ال و بل

اما گاهی از خودخواهی و مسخره بازی خانماس که میدون رو به یکی دیگه میبازن 

وقتی که با یکی ازدواج میکنی باید یه فضا با هم داشته باشید و حس راحتی با هم رو تجربه کنید مثلا آقا میگه من دوست دارم همسرم اینجور موهایی داشته باشه یا خانم میگه دوست دارم همسرم ریش صورتش رو همیشه بزنه اینا اسمش گفتن فانتزی به هم دیگس.

شما و همسرتون وقتی برای نظر هم ارزش قائل بشید عشق و محبتتون هم فراموش نشدنی و حفظ میشه. مگر اینکه طرف بی چشم‌و رو باشه.

حالا خانم یا اقای ماجرا میاد در قبال طرف مقابل جبهه میگیره که بیخود کردی منو همینجور بپسند

انگار که میز بغلی هم مدرسه‌ایش چیزی گفته نه شریک زندگیش ،شخص دچار دلسردی میشه و بعدها خانم و یا اقایی که این ویژگی رو داشته باشه براش جلب توجه میکنه و ناخواسته مقایسه پیش میاد.

پس بیاید همیشه با همسرتون این صحبت‌هارو حفظ کنید از هم نظر بخواید.

رفاقت و حمایت اساس ازدواجو حفظ میکنه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ب نظرم هرکسی به هر دلیلی خیانت میکنه ذات خراب داره 

شما میخوای با یکی دیگه باشی اول از اولی طلاق بگیر برو هر غطلی میخوای کن

اصلا این حرفها دلیل براین نمیشه ک خیانت بتونه کنه هرچقدر اون طرفش بد باشه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

واقعادرسته كاش بره پربازديدهمه بخونن

هرچيم ميشع ميگن طلاق طلاق

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
ب نظرم هرکسی به هر دلیلی خیانت میکنه ذات خراب داره  شما میخوای با یکی دیگه باشی اول از اولی طل ...

دوست عزیزم تو این زمینه شکی نیست بحث سر حفظ فضای محبت تو خانوادس چرا بحث رو به بی‌راهه میبرید

و اینک تاپیک خانم های قری🫤

پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
متاسفانه کسی علاقه به مطالعه نداره ولی من هدفم اگاهی همون تعداد کمیه که اهلش‌ان

بله متأسفانه اكثرا اصلا حتى به قانونم توجه ندارن فقط حرفاى كليشه اى خودشونو عصبانيت همش راهگارطلاق ميدن وكلى هم توهين ميكنند

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰

صحبت شما تو مواردی متینه بله ولی اکثر قریب به اتفاق خیانت ها به خاطر رنگ مو و ظاهر و این جزییات حل شدنی نیست بلکه به خاطر خیانتکار بودن طرف شکل میگیره مثلا یه مرد خیانتکار با ده تا خانم دوسته که هیچ کدوم هم زیبا و با وفا و مهربون نیستن و ویژگی مشترکشون هرزگی ریسک پذیری و وقاحت و بی بند و باریه...چیزی که تو ذات یک زن درست نمیگنجه و حالا هر چقدر هم  اون زن بخواد تو مساعلی بی پروا باشه اون هیجان و پنهانکاری که مطلوب مرد خیانتکار هست رخ نمیده و اساسا به نظر من آدم خاعن ارزش نداره که حتی بهش فکر بشه چه برسه قدمی به سوی خواسته هاش برداشته بشه که صد البته هم بی فایده است ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

الان من 9 ساله متأهلم

یه بچه دارم و یه توراهی

8سال تمام چادر بسر کردمو نشستم کنج خونه به اجبار... 

یه ساله تازه فهمیدم باید سلیقه ام رو مطرح کنم باید آزادیمو پس بگیرم خدا میدونه که الان خیلی روحیه ام خوب شدعه نسبت به قبل...

آدم بایدآزاد باشع احترام میذارم به نظر شما.اما هرچیزی و هرکسی که آزادیتو ازت بگیره مفت نمی ارزه... 

شوهرم الان حالش بده چون خیلی به حرفش کردم الان بهش فشار میاد... 

اما من اصلا برام مهم نیست منم 8 سال زجر کشیدم. 

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤
واقعادرسته كاش بره پربازديدهمه بخونن هرچيم ميشع ميگن طلاق طلاق

آخه چطوربامردی زندگی کنی که یکی دیگه روبهت ترجیح داده خیلی ازخانمها که شوهراشون بهشون خیانت کردن همه جوره بهشون رسیدن ولی بازخیانت دیدن من خودم به شخصه خدای نکرده حتی اگه چتی هم باشه جدامیشم چون مغرورم ونمیتونم بپذیرم بابخشیدن به خودم ظلم کردم وخودم ونابودمیکنم

درضمن آدمی که بخواد خیانت کنه دلیلشو پیدا میکنه. 

چه زن چه مرد. 

بنظرم یه خط قرمز درونی نمیذاره خیانت شکل بگیره. 

مثال شوهری که به زنش شک داره و مدام متحم به خیانت میکنه. اون زن خیلی باید باشرف باشه که مدام اون تهمتا رو تحمل کنه و خیانتی نکنه! 

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤
صحبت شما تو مواردی متینه بله ولی اکثر قریب به اتفاق خیانت ها به خاطر رنگ مو و ظاهر و این جزییات حل ش ...

شما هم به مطالب درستی اشاره کردید

ولی خب همچین مردهایی اول راه معلوم میشن چون پسرایی که قبل ازدواج رابطهای زیادی داشته باشن رو همه میشناسن همچنین انقد تنوع طلبن که تو نگاه اول میشه فهمید چون تو رابطه هدف مشخصی ندارن و میخان بگن ما قدرت داریم که انقد دختر دنبال خودمون راه انداختیم.

صحبت من با اون دسته اقایونیه که میان و یه نظر کوچیک درمورد خانمشون میدن و اون خانم یه دفعه عصبانی میشه. همچین تایپ مردایی اصولا ویژگی دسته اول رو ندارن چون خانم ایده ال تو ذهنشون یه ویژگی‌هایی داره و اون میاد تو یه جمع بندی همشو بیان میکنه ولی دسته اول که به اصطلاح عامیانه دختربازن بپرسی طفره میرن نمیتونن چندتارو پشت سر هم بگن چون اساسا دنبال هرزگین و کلا تایپ ازدواج و تعهد نیستن و کلا ما اینجا اسمی ازون‌ها نبردیم

آخه چطوربامردی زندگی کنی که یکی دیگه روبهت ترجیح داده خیلی ازخانمها که شوهراشون بهشون خیانت کردن همه ...

شماازكجاميدونيدهمه جوره بهش رسيدن؟بعدشم منظوراين نيس كه بخاطرمردهركارى كنندهمين كه خانم بالاگفته بهم فضابدن خيلى مهمه زنافكرميكنن باچسبيدن وچك كردن وكلى ارايش واين مواردزندگيشون حفظ ميشه همه ى اوناييم كه ميكن همه كاركردين اكثرااينكاروكردن شكست خوردن بدترشده

چى بگم وقتى توجامعه اى كه چت باجنس مخالف همه گيرشده كه تأييدش نميكنم كاراشتباهيه اما سراين فقط همين طلاق بگيريدديگه نظرشخصى شماست