2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درامدش حرامه

لالله الا الله

چرا همتون واسه خودتون خدایی میکنین؟ 

کاکتوسم که باشی،من نوازشت میکنم🤗🌵♥️.....یه خانمم که 23سالمه و صندوق دار فروشگاهم،نزدیک سه ساله عقد کردیم خدابخواد به دعاهای شماهاآخرامسال عروسی میگیریم🤵🏻❣️👰🏻زندگی سختی توی مجردی داشتم باافسردگیای زیاد😟اوایل ازدواجمم که فکرمیکردم دیگه خوشبخت شدم هم خیلی شوهرم بااینکه خیلی دوسم داشتاااا ولی اذیت کرد وافسردگیمم دوبرابرشد،ولی من پاپس نکشیدم پای *عشقی* که تو دلمون بود موندم،کم کم خدا خواستو همسرم شد همون آدم رویایی که تو ذهنم بود الان جونمون واسه هم درمیره💜دعواها هنوز هستا ولی همدیگرو بادنیاعوض نمیکنیم💌👫تااینجا اگر خوندی واسه خوشبختی همه ی آدما صلوات بفرست ☺️💐

بستگی داره کجا باشی 

کارت چه جوری باشه 

میز اجاره کنی یا درصدی کار کنی 

فامیل و دوستی که بیان پیشت و معروفیت کنن داشته باشی یا نه

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

درآمدش در حال حاضر تو شهرهای بزرگ خوبه ولی خیلی بالا نیست چون درصد بالایی سهم صاحب سالنه بعلاوه بعد از چند سال کاملا از مد میفته، دنبال یه کار آینده دار برید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
درامدش حرامه

حرام نیست ک بنا ب شرایطی مکروه.

من یکی از اقواممون سالها پیش آرایشگر بود و  از چند مرجع تقلید سوال کرد و بهش گفتن درآمدی ک از این راه به دست بیاد بنا ب شروطی مکروه. مثلن اگه کسی رو ارایش کنی تو جمع زنونه باشه یا مو رنگ کنه و فقط شوهرش و محارم ببینن مکروه نیست اما اگه عروسی درست کنی که نامحرم ببینه اون پولی ک گرفتی مکروهه و تو گناهی ک اون طرف کرده شریکی.  اما خب این روزا ک حلال و حرام و محرم و نامحرم خیلی مطرح نیست برای یه عده.

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
من ناخن کارم کمه کم ۱۵ میلیون سرمایه میخواد درآمدش هم خوبه مخصوصا نزدیک های عید

میگم عزیزم شما ناخن کاری ، کاشت ناخن چقدر طول می‌کشه ؟!

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
درآمدش در حال حاضر تو شهرهای بزرگ خوبه ولی خیلی بالا نیست چون درصد بالایی سهم صاحب سالنه بعلاوه بعد ...

کاشت ناخن ۱۰ ساله هنوز رو بورسه و از مد نرفته فکر نمیکنم حالا حالا ها هم بره 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
میگم عزیزم شما ناخن کاری ، کاشت ناخن چقدر طول می‌کشه ؟!

زمان کاشت زدن یا نگهداری از کاشت؟

صد سال بعد از مرگ من گر بگشایی قبر من خواهی شنید از قبر من 《دوست دارم قرمزمن》❤️‍🩹🫂🥲