2821
2789
عنوان

رنگ مو تیره

254 بازدید | 14 پست

نصف موهام سیاهه یعنی موهای خودمه،نصفش هم دکلره هست و رنگش روشنه الان چه رنگی بزارم که خوب باشه دوسه رنگ نزنه،البته میخوام تیره باشه از رنگ روشن خسته شدم

لطفا راهنمایی کنید

دخترم دنیامه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ ضرر نداره اره

میگن شامپوی کراتین رنگ مو رو میبره

۶ ماه پیش کراتین کردم و بخاطر دکلره خوب نشد موهام سوخته و بعد کراتین فقط به بار رنگ گذاشتم برج ۴ الان رنگ موهام خیلی روشنه 

رنگ فانتزی خوب میشه؟

دخترم دنیامه
میگن شامپوی کراتین رنگ مو رو میبره ۶ ماه پیش کراتین کردم و بخاطر دکلره خوب نشد موهام سوخته و بعد کر ...

عزیزم من اطلاعی راجب این موضوع ندارم 

اما وقتی دکلره داری بازم خوب نمیش ک

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اگه خودت میخوای بزاری هر رنگی هم باشه دو رنگ میشه اما بری آرایشگاه خودشون میدونن چکار کنن رو قسمت دکلره ترکیبی و قسمت سیاه رنگ ساده میزارن

شکسته اما قوی تر از همیشه💪 واس پرواز کردن، اول باید سقوط کرد. 
عین رنگ موهای خودت بذار مشکی  چون هر رنگی بذاری یه ماه بعد سه رنگه خیلی بد میشه بعدش کراتین ی ...

آره میخوام مشکی یا تیره باشه 

ولی شامپوی کراتین استفاده میکنم اون زود رنگ موهارو روشن میکنه

دخترم دنیامه
اگه خودت میخوای بزاری هر رنگی هم باشه دو رنگ میشه اما بری آرایشگاه خودشون میدونن چکار کنن رو قسمت دک ...

میخواستم خودم رنگ بخرم بزارم ولی نمیخوام دورنگ بشه

دخترم دنیامه
آره میخوام مشکی یا تیره باشه  ولی شامپوی کراتین استفاده میکنم اون زود رنگ موهارو روشن میکنه

دیگه چاره ای نیست باید تحمل کنی

منم تو شرایط توام رنگ موهای خودم گذاشتم رو دکلره هام 

رنگ دیگه بذاری سه رنگ میشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز