2777
2789
عنوان

لیفت بینی 👃🏻

238 بازدید | 9 پست

سلام دوستان❤️

من 20 سالمه و یه ماه پیش خواستم برم بینیمو عمل کنم که بابام متاسفانه اجازه نداد

از ظاهر بینیم راضی نیستم و می‌خوام وقتی ازدواج کردم شوهرمو راضی کنم برم عمل بینی😂

ولی خب فعلا ک خونه بابامم می‌خوام برم اقلا بینیمو لیفت کنم ولی خب نمی‌دونم چجوریه کسی تا حالا انجام داده؟ راضی هستین؟ 

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱
لیفت اصلا خوب نیست و‌موندگارم نیست بعد ک بخوای عمل کنی برات مشکل ایجاد میشه.. تاپیک جدیدمو‌ببین راج ...

عزیزم عالی شده بینیت ممنونم ک راهنماییم کردی ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مرسی قربونت برم نمیدونم چرا خودم دوسش ندارممم🥀🥺 حس‌میکنم بزرگه خیلی

اتفاقا همه پسند و فوق العاده س اینو در نظر داشته باش که همه قرار نیس شبیه هم باشن و بینی تو منحصرا فرم و زیبایی خودشو داره و عالیه ❤️👌🏻

بینیتو نمیخوای بدش ب من😭🥲

اتفاقا همه پسند و فوق العاده س اینو در نظر داشته باش که همه قرار نیس شبیه هم باشن و بینی تو منحصرا ف ...

اتفاقا منم چون نمیخواستم مث بقیه شه تاکید کردم نچرال باشه ولی یکم سایزشو جمع کنه..اما الان حس میکنم یکمی ارتفاعش زیاده و جمع نکرده اصلا😐😂البته نوکش خیلی خیلی ورم داره هنوز♥️

اتفاقا منم چون نمیخواستم مث بقیه شه تاکید کردم نچرال باشه ولی یکم سایزشو جمع کنه..اما الان حس میکنم ...

ای خدا🤦🏻‍♀️😂

مخ باباهارو‌زدن ک‌اسونه بزن برو‌عمل‌دیگ گرونتر میشه بعد🥲..

چجوری بزنم آخه🤦🏻‍♀️هر چی بهش میگم میگه مگ بینی تو چشه

راستم میگه بینیم زیاد بد نیس ولی خب دوس دارم عروسکی باشه وگرنه ایرادی نداره

از لحاظ مالی هیچ مشکلی نداریم ولی خب میگه میترسم بری دکتره خوب عمل نکنه اونوقت بیچاره میشیم بینیتو ایراد دار می‌کنی

حالا نمی‌دونم چجوری راضیش کنم

چجوری بزنم آخه🤦🏻‍♀️هر چی بهش میگم میگه مگ بینی تو چشه راستم میگه بینیم زیاد بد نیس ولی خب دوس دار ...

خب اگ ایرادی نداره چرا کیخای دستکاری کنی عزیزم؟!

ماهایی ام ک جراحی میکینیم واقعا ریسک میکنیم..چون تا یسال هکش درگیر ورم و بامدگی و هزارتا‌کوفتیم..

اونم عروسکی ک‌ممکنه ب تنفست‌اسیب‌بزنه..

بنظرم تویی ک هیچ مشکلی نداری و میخای دستکاری کنی صرفا میخوای مثلا بقیه هایی شی ک ت خیابونن🙁درحالیک خودت قطعا ازاونا زیباتری..🤍

2790
2778
2791
2779
2792