اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻♀️
بستگی به کیفیت خوندنت داره من با سه ماه خوندن برا ارشد شدم رتبه ۳۶ اونم حقوق خصوصی که رقابتش زیاده
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
ببین سه ماه خوندم ولی خب بیشتر وقتم درس میخوندم تایم نمیگرفتم ولی خب سه ماه خوندم اندازه یه سال بقیه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!