2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جوابشو گرفته؟از کجا باید بفهمیم مشکلی داریم یانه ؟ تازمانی که بریم دکتر 

عزیزم پاپ اسمیر نشون میده رحم سالگه و مشگلی نداره

واس سرطان رحم بیشتر میگن ..خدایی نکرده آدم داشته باشه یا ن...

من همون  lili90m هستم😢پس هی نپرسین کاربر جدیدی 😑
عکسشو بفرست. در هر صورت بهتره بری دکتر نشون بدی

داخل ماشین قرار بعداز ظهر شوهرم بیاد دنبالم بریم مطب دکتر 

فقط همون اول صفحه ۳ یا چهار جاشو علامت زده بود 

بقیه صفحه خالی بود 

داخل ماشین قرار بعداز ظهر شوهرم بیاد دنبالم بریم مطب دکتر  فقط همون اول صفحه ۳ یا چهار جاشو عل ...

آخه چیزی که تو پاپ اسمیر نشون میده چیزیه که خودت احساس میکنی. مثلن اگه احساس عفونت یا خارش میکنی یا مثلن موقع رابطه درد داری یا مثلن لکه بینی داری اینا توی تست هم مشخص میشه.

وگرنه چیز نگران کننده ای نیس.

من هر وقت رفتم قسمت عفونت و قارچ و التهابش تیک خورده بود 😂 که مشکلی نیس با دارو درمان میشه.

نگرانش نباش.

آخه چیزی که تو پاپ اسمیر نشون میده چیزیه که خودت احساس میکنی. مثلن اگه احساس عفونت یا خارش میکنی یا ...

من لکه بینی داشتم و دل درد رفتم دکتر ازم پرسیدکی پریود شی گفتم اول شهریور ۷ شهریور هم پاک شدم ولی بعد از۱۴ روز لکه بینی و دل درد ازم پاپ اسمیر گرفت خودم ازش خواستم واسم سونو بنویسه که شاید کیست داشته باشم وقتی رفتم سونو دکتر سونو گرافی گفت تست بتا ندادی گفتم نه من اول شهریور پریود بودم گفت نه اشتباه میکنی شما بارداری ولی خارج از رحم 😔😔😔ولی قبلش دکترم ازم پاپ اسمیر گرفته بود 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز