2777
2789
عنوان

شوهرم میگه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 67 پست
۳۰ سالمه،یه حالت ترس و افسردگی هم دارم که همش برمیگرده ب زندگی خانوادگیم و گذشتم و همسرم چیزی نمیدون ...

منن سر مقاومتم برای بچه دچار وسواس شدید شدم ، که خداروشکر خدا کمکم کرد و حل شد. الان می‌دونم اگر صبر و تحمل و قدرتم نبود کارم به جاهای باریک میکشید، همین الان لبه پرتگاهم، کم ذوق شدم ، همش استرس دارم، انرژی قبل رو ندارم، ببخشید اینهمه پیام نوشتم فقط می‌خوام بدونی یه تصمیم چه ابعادی داره و چه نتیجه‌ای می‌تونه داشته باشه

God help me to be strong enough not to lie to myself 
بببین زنگ بزن ۱۴۸۰، مشکلت رو حل کن، نذار زندگی آیندت مثل زندگی گذشته‌ت خراب بشه، هممون یه سری شرایط ...

مشاوره رفتم بازم باید برم ،ولی دیگه تصمیم دارم بیارم برای استحکام زندگیم ،تا سرد نشده باید تکونی بدم بقول شما تا ذوقش کور نشده ،به زودی هر دو میریم زیر نظر دکتر ،تا دیر نشده ،باقیش با خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشاوره رفتم بازم باید برم ،ولی دیگه تصمیم دارم بیارم برای استحکام زندگیم ،تا سرد نشده باید تکونی بدم ...

آآفرین بهترین کار و می‌کنی ، توکل کن اقدام کن، حتی اگر شده ظاهری از خودت ذوق نشون بده بذار روحیه‌ات آماده و پذیرای بچه بشه، به خدا خوشحال شدم، ان شاءالله زود نتیجه بگیری هم از نظر بچه هم روحی. مطمئن باش که خدا بهترین چیز رو برات رقم میزنه. توکل کن. هیچوقت ناامید نشو حتی وقتی خسته‌ای

زندگی من جوریه که همه حسرتش رو میخورن ولی ببین چقققققققدر داغونم که اینجا اومدم زار میزنم. زندگی یه ...

من دقیقآ مثله همسر شما میگفتم وا چ لزومی داره وقتی با هم داریم خوش میگذرونیم ؟ اوایل داغ بودیم گذر زمانو نمیفهمیدیم اما الان داره سخت میشه برامون حتی یه حرف مشترک نداریم اون سرش تو گوشی منم تو گوشی

من دقیقآ مثله همسر شما میگفتم وا چ لزومی داره وقتی با هم داریم خوش میگذرونیم ؟ اوایل داغ بودیم گذر ز ...

به خدا خوب موقعی متوجه شدی، گوشی باز خوبه من وسواس گرفتم همسرم همش گوشی ، بازی آنلاین، مسافرتم کم شده، خوشگذرونیمون کم شده، رابطمون بی‌کیفیت شده و.... بخاطر اینه که بهت میگم بزرگترین و بهترین تصمیم رو گرفتی، الهی همه چی برات به بهترین شکل اتفاق بیفته

منن سر مقاومتم برای بچه دچار وسواس شدید شدم ، که خداروشکر خدا کمکم کرد و حل شد. الان می‌دونم اگر صبر ...

منم همه ی اینارو تجربه کردم ولی میگم تا کی؟؟؟ همه بهم گفتن یه دونه هر خونه ای احتیاجه ،دیگه منم مقاومت نکردم چون دارم میرسم به حرفاشون ، تو این نقطه از زندگی لزومشو حس کردم،نه واقعا حرفات تاثیر گذاره چون تجربه کردی تو این چن سال زندگیت و ب نتیجه رسیدی👌

منم همه ی اینارو تجربه کردم ولی میگم تا کی؟؟؟ همه بهم گفتن یه دونه هر خونه ای احتیاجه ،دیگه منم مقاو ...

خوشحالم برات، دلم شاد شده از تصمیمت، نمی‌دونم اصلا نمیشناسمت ولی خوشحال شدم که تصمیم بزرگ زندگیت رو گرفتی ، برای منم انگیزه شد که بازم تلاش کنم و برای بهتر شدن زندگیم انرژی بذارم. کار من سخته ولی درستش میکنم.

آآفرین بهترین کار و می‌کنی ، توکل کن اقدام کن، حتی اگر شده ظاهری از خودت ذوق نشون بده بذار روحیه‌ات ...

مرسی عزیزم 🥰 میخوام از فردا برم مغازه های سیسمونی فروشی بگردم میگن چیزای گوگولی داره که به وجد میارتت😁امیدم فقط بخودشه و بس🤲

به خدا دارم سعیم رو میکنم ولی خودم احساس خلأ میکنم، نمی‌دونم چرا دلم بچه میخواد. اگر بخوام همه چی رو ...

فعلا از در محبت وارد شو ک باهات مشاور بیاد مشاور هم ب اسم بچه نرید بگو میخوام کیفیت زندگیمون رو از اینی که هست بالاتر ببریم

مرسی عزیزم 🥰 میخوام از فردا برم مغازه های سیسمونی فروشی بگردم میگن چیزای گوگولی داره که به وجد میار ...

آرره برو مخصوصا پاپوش و جوراب و پستونک‌ها رو نگاه کن، دل آدم ضعف می‌ره

فعلا از در محبت وارد شو ک باهات مشاور بیاد مشاور هم ب اسم بچه نرید بگو میخوام کیفیت زندگیمون رو از ا ...

حتما تمام تلاشم رو میکنم ، انرژیم افتاده بود، اول تاپیک داشتم زار میزدم الان دوباره انرژیم برگشته، ان شاءالله درستش میکنم

به خدا خوب موقعی متوجه شدی، گوشی باز خوبه من وسواس گرفتم همسرم همش گوشی ، بازی آنلاین، مسافرتم کم شد ...

مرسی عزیزم اینجا ادمای خیر خواه مثه شما خیلی نصیحتم کردن ،الانم با حرفای شما تلنگری شد زندگیمو نجات بدم ،چون دیدم میگی بعد ۱۴ سال بازم نبود بچه ممکنه ادمو ازار بده دیگه بهونه ای ندارم واقن😥

حتما تمام تلاشم رو میکنم ، انرژیم افتاده بود، اول تاپیک داشتم زار میزدم الان دوباره انرژیم برگشته، ا ...

ایشالا که هر چی پیش اومد تهش دلخوری و پشیمونی نباشه عزیزم، ❤️

خوشحالم برات، دلم شاد شده از تصمیمت، نمی‌دونم اصلا نمیشناسمت ولی خوشحال شدم که تصمیم بزرگ زندگیت رو ...

ممنون گلمم واقن تاپیکت انگیزه داد بهم منم دلم روشنه مال شمام ب زودی میشه ،ترفندای زنانه ت رو بکار بگیر بالاخره رام میشه حس و علاقه ی شمارو ببینه ،منم سر نمازام لایق باشم دعاتون میکنم🥰

مرسی عزیزم اینجا ادمای خیر خواه مثه شما خیلی نصیحتم کردن ،الانم با حرفای شما تلنگری شد زندگیمو نجات ...

خودت خوبی که انرژی مثبت میگیری، خلاف جهت رودخونه رفتن سخته. توکل کن، امیدوار باش، به حسهای درونت اجازه بده رشد کنه، هرچی بیشتر بگذره درست کردن همه چی سخت‌تر میشه. ان شاءالله به زودی بیای تاپیک بزنی صدای قلب نینینم رو شنیدم، از ذوقت بگی که شکمت اومده جلو. ای جونم من که از تصورش مُردم.